Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

945GZM-S2 anakart bios güncelleme sorunu

945GZM-S2 anakart bios güncelleme sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaslar GIGABYTE 945GZMS2 anakartına sahibim ancak BIOS güncellemesini yapamadığım için çarpan ayarlarını yapamıyorum BIOS ta MIT kısmı yok, MIT kısmı olmadığı için çarpanlar düşük kısımda kalıyor ve PC performansı çok kötü olarak çalışıyor
Denediğim yollar
CTRL + F1
Flash belleğe, Gigabyte'ın sitesinden anakartın biosunu yükledim ancak olmadı (PC Flash belleği görmedi)
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

Similar threads

Merhaba arkadaslar GIGABYTE 945GZMS2 anakartına sahibim ancak BIOS güncellemesini yapamadığım için çarpan ayarlarını yapamıyorum BIOS ta MIT kısmı yok, MIT kısmı olmadığı için çarpanlar düşük kısımda kalıyor ve PC performansı çok kötü olarak çalışıyor Denediğim yollar CTRL + F1 Flash belleğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhaba arkadaslar GIGABYTE 945GZMS2 anakartına sahibim ancak BIOS güncellemesini yapamadığım için çarpan ayarlarını yapamıyorum BIOS ta MIT kısmı yok, MIT kısmı olmadığı için çarpanlar düşük kısımda kalıyor ve PC performansı çok kötü olarak çalışıyor Denediğim yollar CTRL + F1 Flash belleğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,526Konular
981,481Mesajlar
31,440Kullanıcılar
saliharslxnSon üye
Üst Alt