Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

96 yaşındaki zeytinciye onur plaketi

96 yaşındaki zeytinciye onur plaketi
0
100

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

29. Memleketler arası Gemlik Zeytini Festivali’nde yorgun eller de unutulmadı. 96 yaşındaki Hasan İstek Bostanlı’ya en kıdemli zeytinci plaketi verildi.

Umurbey’de yaşayan Bostanlı’yı köyünde ziyaret eden Gemlik Belediye Lider Yardımcısı Serhat Tezsever plaketi takdim etti. Lider Yardımcısı Tezsever’e Gemlik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Bukle Erman ve Belediye Meclis Üyesi Mehtap Ünlü ile Mustafa Kaynatma eşlik etti.

“Zeytin bizim velinimetimiz”

Zeytin dışında öbür mahsüllerinin olmadığını söyleyen Bostanlı, “Zeytin bizim velinimetimiz. Beş yüz tane ağaç büyüttüm. Traktör yoktu. Kazma ile yapıyorduk” dedi.

Zeytinliğe gidemediğini belirten Bostanlı, “Gözlerim dumanlı görüyor. Göremiyorum zeytinleri. Özlüyorum. Lakin hâlâ dikiyorum. Konutumun bahçesine elime geçeni dikiyorum” diye söz etti.

“Emekleri için minnettarız”

96 yaşındaki Hasan İstek Bostanlı ile tanışma fırsatı bulduğu için keyifli olduğunu belirten Serhat Tezsever şunları söyledi:

“Gemlikimizde en eski, en emeği geçen çiftçimiz olan Hasan amcamızı burada ziyarete geldik. Kendisine hürmetlerimizi sunarak bugüne kadar verdiği emekleri için minnetlerimizi sunduk.”
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt