Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

_-_ UPS Önerileriniz _-_

_-_ UPS Önerileriniz _-_

Similar threads

Ups
iyi günler ben vatandan bir masaüstü bilgisayar toplattım kasamın güç kaynağı 750 watt elektrik kesintisinden projelerimi kaydedeceğim kadar kapanmasın diye bir ups (kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum) 1000VA600Watt tunçmatik Lİtell ürününü beğendim sorum şu ki ups 600Watt olmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Ups
iyi günler ben vatandan bir masaüstü bilgisayar toplattım kasamın güç kaynağı 750 watt elektrik kesintisinden projelerimi kaydedeceğim kadar kapanmasın diye bir ups (kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum) 1000VA600Watt tunçmatik Lİtell ürününü beğendim sorum şu ki ups 600Watt olmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ups
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
ups
ups ler ile ilgili bir sorum olacak elektrik işinden pek anlamam da bilgisayarım ve çevre elemanlarının çekebileceği maximum watt değerlerini topladım birazda yukarı yuvarlayarak 360 watt gibi bir sonuç çıkardım bir ups almaya karar verdim 1500VA 900watt değerinde yazıyor şimdi elektrik gittiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Merhabalar geçenlerde aldıgım ups i mi bilgisayarıma bagladımVe kontrol etmek istediim ve gittim evdeki butun elektrik sgiortalarını kapattımVe bilgisayarım da kapandı anlamadıgım su ups sayesined bilgisayar bir sure daha açık kalması gerekmiyor muydu? fakat bilgisayarın elektrik fişini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt