Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

A Bu Hayat - Nazan Oncel..

A Bu Hayat - Nazan Oncel..
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir yarim vardı
Ayırdılar bizi
Gozyaşımı silip
Avuttular bizi aaa aaa
Bir kere sevdim diye
Pişman ettiler bizi
Guldurmediler ama
Ağlattılar bizi
Boyle oldu şimdi
Sensizlik omur boyu
Sonsuz cile
A bu hayat boyle
Dikenli yollarda
Buyuttuler bizi
Gul yatakllarda
Yatırmadılar bizi aaa aaa
Zavallı egoistler
Cekemediler bizi
Bir kenara gecip
Konuştular bizi
Boyle oldu şimdi

Similar threads

Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seciciysem gunahım ne? Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Alırsın ford,olursun lord Alırsın ford,olursun mord Alırsın Skoda, kalırsın yolda Anılar da anlamsız Ankete gerek yok eskiler daha iyi Askerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Bilinmeyen mesajlar kısa Bilinmeyen guzel Sozler 2019 Her guzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir omur TatLı Bir Son istermisin? tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dunyada teksin Sen BenimSin Benim Umutlarımda Yuzdurduğum Tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt