Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

A İle Başlayan Aşk Sozleri

A İle Başlayan Aşk Sozleri
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşk Sozleri A İle Başlayan

A Harfi İle Başlayan Aşk Sozleri

Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın

Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın

Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın cok ceşidi vardır

Aşk bakışlarla başlasaydı, okuz coktan trene aşık olurdu

Aşk madalyona benzer bir yuzu acı, bir yuzu de tatlıdır Unutulmaz

Aşk Karşılıklı aşk her insana nasip olmaz Tadına da doyum olmaz Unutulmaz

Aşk gozleriyle bakmaz, duygularıyla bakar

Aşk, gulu dikenle avuclamak demektir

Aşk, kalbimin saygısız misafiridir Sormadan gelir sormadan gider

Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben olunce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye

alıntı

Similar threads

aşk mesajları, Guzel Anlamlı Aşk Sozleri, aşk sozleri kısa , Aşk Sozleri uzun, Aşk sms,etkileyici aşk sozleri Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir… Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Guzel Aşk Sozleri Kısa Ve Anlamlı Sozler Sizler icin sayfamızda en guzel Aşk Sozleri arasından secdiğimiz en guzel sozler sizlerle olacakSevdiklerinize en guzel Aşk sozleri soylemek istiyorsanız sayfamızdaki sozleri okukmanızı tavsiye edelim ve sizleri Guzel Aşk Sozleri İle başbaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
2019 Aşk Sozleri En guzel Aşk sozlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirdik sevgilinize aşkınıza yazabileceğiniz guzel Aşk Sozleri ALT :wwwupluploadsasksozleri47854asksozleri47854ALT Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
2019 Yılına ozel en yeni Aşk sozleri arasından derlediğimiz birbirinden guzel Aşk ve sevgi sozlerini sizlerle paylaşıyoruzSevgilinize ve aşkınıza bu Aşk sozleir ile ona olan hislerinizi ve duygularınızı anlatmaya ne dersinizSizle ricin En Guzel Aşk Sozleri Guneşin doğduğu da bir gercek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
En Anlamlı Aşk Mesajları, En Guzel Aşk Sozleri, Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt