Aşk Sozleri A İle Başlayan
A Harfi İle Başlayan Aşk Sozleri
Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın
Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın
Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın cok ceşidi vardır
Aşk bakışlarla başlasaydı, okuz coktan trene aşık olurdu
Aşk madalyona benzer bir yuzu acı, bir yuzu de tatlıdır Unutulmaz
Aşk Karşılıklı aşk her insana nasip olmaz Tadına da doyum olmaz Unutulmaz
Aşk gozleriyle bakmaz, duygularıyla bakar
Aşk, gulu dikenle avuclamak demektir
Aşk, kalbimin saygısız misafiridir Sormadan gelir sormadan gider
Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben olunce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye
alıntı
A Harfi İle Başlayan Aşk Sozleri
Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın
Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın
Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın cok ceşidi vardır
Aşk bakışlarla başlasaydı, okuz coktan trene aşık olurdu
Aşk madalyona benzer bir yuzu acı, bir yuzu de tatlıdır Unutulmaz
Aşk Karşılıklı aşk her insana nasip olmaz Tadına da doyum olmaz Unutulmaz
Aşk gozleriyle bakmaz, duygularıyla bakar
Aşk, gulu dikenle avuclamak demektir
Aşk, kalbimin saygısız misafiridir Sormadan gelir sormadan gider
Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben olunce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye
alıntı