Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

A Tale of Paper: Refolded, Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkıyor

A Tale of Paper: Refolded, Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkıyor
0
102

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

A Tale of Paper'in tekrar düzenlenmiş versiyonu A Tale of Paper: Refolded, 19 Ağustos'ta Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Store ve daha fazlası aracılığıyla Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak. Ayrıyeten PlayStation 5 ve Switch sürümleri ise 2022'nin son aylarında çıkacağı bildirildi. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.

A Tale of Paper: Refolded, origami yaparak kendi halini değiştirebilen sihirli kağıt karakter Line'ın kıssasını anlatan bir bulmaca platform oyunudur. Yaratıcısının hayalini gerçekleştirmek için duygusal bir seyahate çıkan Line'ı kurbağa, roket, kuş üzere pek çok şeye dönüştür. 

Her adımı çabalar ve tehlikeler ile dolu atmosferik bir macerada, sempatik bir kağıt karakter olan Line'ın hoş öyküsünü tecrübeyle. 

Tanıtım Videosu

Similar threads

Yayıncı Digerati ve geliştirici Open House Games, bulmaca platform oyunu A Tale of Paper'ın yine düzenlenmiş sürümü A Tale of Paper: Refolded'ın Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Store ve daha fazlası) için 19 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu. Oyun bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
  Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Giant Sparrow,  ile What Remains of Edith Finch'in PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun yeni kuşak konsollarda 4K çözünürlük ve 60 FPS ile oynanabiliyor. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.   What Remains...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
  Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Giant Sparrow,  ile What Remains of Edith Finch'in PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun yeni jenerasyon konsollarda 4K çözünürlük ve 60 FPS ile oynanabiliyor. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.   What...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
  Resting Relic, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için yandan kaydırmalı aksiyon platform oyunu Song of Iron II'yi duyurdu. İngilizce, Fransızca, Almanca, Çince, Portekizce ve İspanyolca lisan seçenekleri dayanağıyla 2023'te piyasaya sürülecek.   Dünyayı keşfedin. Her klana ulaşmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
2019 ‘un Mayıs ayında çıkan A Plague Tale: Innocence kardeşimizle birlikte Orta Çağ‘da hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyun. Toplu halde gezen fareler ve diğer insanlar hayatta kalmamızı zorlaştırabiliyor. Bu sırada da çevre etkileşimi ve kullanımı ön plana çıkıyor. A Plague Tale: Innocence...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt