iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bu konu hakkında araştırma yaptım forumda ama problemimi çözebilecek bir öneri ile karşılaşamadım
Benim bir sorunum var yaklaşık 3 gün önce bir a4 tech x7 serisinden f3 model fare aldım ve gayet güzel bir şekilde makro yazıp çalıştırabiliyordum yalnız kablosundaki temasızlığı farkedince aynı model ve marka bir fare ile değiştirdim aldığım yeni fareyi PC ye bağladıktan sonra programı çalıştırdım ama makro yüklerken İNDİRME BAŞARISIZhatası alıyorum ve yükleme işlemi gerçekleşmiyor
Denenen Çözümler:
1usb aygıtları ve programını kaldırıp tekrar kurma
2programı xp ve vista uyumlu çalıştırma
3güvenlik duvarı ve virüs programlarını devre dışı bırakma
4aygıt yöneticisinde gizli kalmış eski ve yeni butun usb aygıtları kaldırma
5usb portları tamamen kaldırıp kurma(20)
6bios default etme
73 gün sonunda kafayı sıyırarak format atma ve orjinal windows sürümünü bütün güncelleştirmeleri ile tekrar kurma
8 64 bit uyumlu internetten kendi makro programını bulup indirme
not : Fare başka pclerde rahatlıkla çalışıyor ve makro yükleme işlemi başarılı oluyor(pcler 32 bit işletim sistemli ve işlemcili)
not2 : Ilk fare çalışıyordu
bilgisayar özellikleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemli
usbler 20
işlemci i7 2600
Anlayışınız için teşekkür ederim
http:img855**************img855361njdcpng
Benim bir sorunum var yaklaşık 3 gün önce bir a4 tech x7 serisinden f3 model fare aldım ve gayet güzel bir şekilde makro yazıp çalıştırabiliyordum yalnız kablosundaki temasızlığı farkedince aynı model ve marka bir fare ile değiştirdim aldığım yeni fareyi PC ye bağladıktan sonra programı çalıştırdım ama makro yüklerken İNDİRME BAŞARISIZhatası alıyorum ve yükleme işlemi gerçekleşmiyor
Denenen Çözümler:
1usb aygıtları ve programını kaldırıp tekrar kurma
2programı xp ve vista uyumlu çalıştırma
3güvenlik duvarı ve virüs programlarını devre dışı bırakma
4aygıt yöneticisinde gizli kalmış eski ve yeni butun usb aygıtları kaldırma
5usb portları tamamen kaldırıp kurma(20)
6bios default etme
73 gün sonunda kafayı sıyırarak format atma ve orjinal windows sürümünü bütün güncelleştirmeleri ile tekrar kurma
8 64 bit uyumlu internetten kendi makro programını bulup indirme
not : Fare başka pclerde rahatlıkla çalışıyor ve makro yükleme işlemi başarılı oluyor(pcler 32 bit işletim sistemli ve işlemcili)
not2 : Ilk fare çalışıyordu
bilgisayar özellikleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemli
usbler 20
işlemci i7 2600
Anlayışınız için teşekkür ederim
http:img855**************img855361njdcpng