Aaa Ayıp Gülşen Sana Hiç Yakışmadı melekler kahvesi gülşen GÜLŞEN'E YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ! 1548612373 1548612373 aaaayipgulsensanahicyakismadi5c4df319b91f2aaaayipgulsensanahicyakismadi5c4df319b91f2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercalanlarrrrr&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EROL KÖSE'NİN MÜZİK ŞİRKETİNDEN AYRILMAK İÇİN ERCAN SAATÇİ'YLE ANLAŞAN GÜLŞEN, YENIDEN YENİ BİR MÜZİK ŞİRKETİ ARAYIŞINDA Saatçi'yle iki albümlük anlaşma imzalayan ama bir albüm çıkartan şarkıcının yakın çevresi, 'Ercan Saatçi, şiddet gününde onun yanındaydı Gülşen nankörlük yapıyor, Ercan'ın arkasından meslek çeviriyor Başka şirketlerle görüşüyor' diyor Ercan Saatçi ise bu konuyla ilgili şunları söyledi: 'Ben de başkalarıyla görüştüğünü duyuyorum Günahı boynuna O zor durumdaydı, ben de yanına oldum Gülşen'e albüm yapmam adamakıllı ticaret dışı bir şeydi Eşimin isteğiyle yaptım Beni basamak olarak kullanıp, o süreci atlatınca da yokmuşum gibi davranana 'eyvallah' demem Kendimi böyle kullandırmam'