Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aaaa - Sertap Erener..

Aaaa - Sertap Erener..
0
202

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ufkuma doğdun gun ile
Ben vuruldum fikrine
Boylesi gorkem olmaya
Eğilsin dağlar dizine
Demire burundum aşk ile
Saklı durdum gunduze
Sana benim aklım bakire
Eğilsin dağlar gucune
Hasretim var boylesine
Gel bana gor beni
Aşkın neyledi
Gul gibi gulec yuzum
Beni terk eyledi ah
Sel gibi aktın gonlume
Damla dondu gollere
Azmin duşman başına
Eğilsin alem dizine
Cok ağlattın guldur beni
Cektiğim yetmedi mi
Gul gibi gulec yuzum
Beni terk eyledi ah

Similar threads

Yunus Emrenin Allah Şiirleri, Yunus Emrenin Allah ve insan sevgisi şiirleri, Yunus Emrenin insan ve Allah konulu şiirlerini bu sayfada bulabilirsiniz İster İdim Allah’ı İster idim Allah’ı buldum ise ne oldu Ağlar idim dun u gun guldum ise ne oldu Erenler meydanında yuvarlanır top...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
391
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt