Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abant kebabı

Abant kebabı
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Abant kebabı

500 gr kuşbaşı eti
4 adet bostan patlıcanı
Yarım kilo mantar
2 adet kuru soğan
34 adet yeşil biber
2 adet domates
Sıvı yağı
Tuz
Karabiber?
?

Üzeri için:
Kaşar peyniri

Öncelikle patlıcanları ikiye kesip ortalarını çıkarın Kestiğiniz patlıcanları 20 dk tuzlu suda bekletin ve kurulayıp kızgın yağda kızartın
Bir diğer tencerede soğanı, eti, biberi, domatesi ve mantarı iyişe pişirin, hazırlamış olduğunuz sotenize tuz ve karabiber ekledikten sonra soğumaya bırakın Bu karışımı patlıcanların üzerine yerleştirin Son olarak rendelediğiniz kaşar peynirini patlıcanların üzerine serpin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirin


 
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt