iltasyazilim
FD Üye
Abant kebabı
500 gr kuşbaşı eti
4 adet bostan patlıcanı
Yarım kilo mantar
2 adet kuru soğan
34 adet yeşil biber
2 adet domates
Sıvı yağı
Tuz
Karabiber?
?
Üzeri için:
Kaşar peyniri
Öncelikle patlıcanları ikiye kesip ortalarını çıkarın Kestiğiniz patlıcanları 20 dk tuzlu suda bekletin ve kurulayıp kızgın yağda kızartın
Bir diğer tencerede soğanı, eti, biberi, domatesi ve mantarı iyişe pişirin, hazırlamış olduğunuz sotenize tuz ve karabiber ekledikten sonra soğumaya bırakın Bu karışımı patlıcanların üzerine yerleştirin Son olarak rendelediğiniz kaşar peynirini patlıcanların üzerine serpin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirin
500 gr kuşbaşı eti
4 adet bostan patlıcanı
Yarım kilo mantar
2 adet kuru soğan
34 adet yeşil biber
2 adet domates
Sıvı yağı
Tuz
Karabiber?
?
Üzeri için:
Kaşar peyniri
Öncelikle patlıcanları ikiye kesip ortalarını çıkarın Kestiğiniz patlıcanları 20 dk tuzlu suda bekletin ve kurulayıp kızgın yağda kızartın
Bir diğer tencerede soğanı, eti, biberi, domatesi ve mantarı iyişe pişirin, hazırlamış olduğunuz sotenize tuz ve karabiber ekledikten sonra soğumaya bırakın Bu karışımı patlıcanların üzerine yerleştirin Son olarak rendelediğiniz kaşar peynirini patlıcanların üzerine serpin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirin