Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abayı yakmak ne demek

Abayı yakmak ne demek
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
abayı yakmak anlamı, abayı yakmak nedir,abayı yakmak deyimi,abayı yakmak deyiminin hikayesi

Abayı yakmak: Gonul verip aşık olmak, tutulmak
Turkmen kızına abayı yakalı beri, sazı elinden duşurmez oldu

Similar threads

aşık olmak anlamı, abayı yakmak nedir,abayı yakmak deyimi,abayı yakmak deyiminin hikayesi aşık olmak: Gönül verip abayı yakmak, tutulmak Türkmen kızına abayı yakalı beri, sazı elinden düşürmez oldu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Cevremizde sık kullanılan deyimler ve anlamları Aba altından değnek gostermek: Sakin, yumuşak gorunmekle birlikte karşısındakini gizliden gizliye korkutmakSakın onlara aba altından değnek gostermeye kalkma, yoksa kacırırsın Abacı, kebeci, ara yerde sen neci?: Tamam, ilgililer bu işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Aşık Edici Mesajlar aşık eden sözler aşık eden mesajlar aşık eden yazılar Melek'lerim, bu sözler aşık ediyormuş, ben henüz okumadım fakat okumama da lüzum var mı bilmiyorum Çünkü ben zaten aşığım yahuasikedicimesajlar5c557876d80e0pngalt :D:D :D:D :D:D O zaman aşık olmayan melek'lerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sevgi Nedir? Kişi sevdiğiyle almak ister! Sevdiğinin hâliyle hâllenir… Sevgisi dek, onunla yaşar! Sevginin ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için, genelde, “alkış ile “sevgiyi birbirine karıştırırız “Beğeni yanında “sahip olma arzusuyla açığa çıkar!Bir nesneden hoşlandığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Karacaoğlan Efsanesi, Karacaoğlan Efsanesi Hakkında Bilgiler Asıl adı Hasan’mış Daha bir yaşına basmadan anadan oksuz kalmış Beş yaşına varmadan da babası Kara İlyas, Kozan derebeyi tarafından askere alınmış Bir daha da donmemiş Boylece kucuk Hasan ortalıkta kalakalmış ! Anasının “Karaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt