Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevremizde sık kullanılan deyimler ve anlamları
Aba altından değnek gostermek: Sakin, yumuşak gorunmekle birlikte karşısındakini gizliden gizliye korkutmakSakın onlara aba altından değnek gostermeye kalkma, yoksa kacırırsın
Abacı, kebeci, ara yerde sen neci?: Tamam, ilgililer bu işe...
Aşık Edici Mesajlar aşık eden sözler aşık eden mesajlar aşık eden yazılar Melek'lerim, bu sözler aşık ediyormuş, ben henüz okumadım fakat okumama da lüzum var mı bilmiyorum Çünkü ben zaten aşığım yahuasikedicimesajlar5c557876d80e0pngalt :D:D :D:D :D:D O zaman aşık olmayan melek'lerimiz...
Sevgi Nedir?
Kişi sevdiğiyle almak ister! Sevdiğinin hâliyle hâllenir… Sevgisi dek, onunla yaşar! Sevginin ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için, genelde, “alkış ile “sevgiyi birbirine karıştırırız
“Beğeni yanında “sahip olma arzusuyla açığa çıkar!Bir nesneden hoşlandığında...
Karacaoğlan Efsanesi,
Karacaoğlan Efsanesi Hakkında Bilgiler
Asıl adı Hasan’mış Daha bir yaşına basmadan anadan oksuz kalmış Beş yaşına varmadan da babası Kara İlyas, Kozan derebeyi tarafından askere alınmış Bir daha da donmemiş Boylece kucuk Hasan ortalıkta kalakalmış ! Anasının “Karaca...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.