Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD'de Binicilik Merkezi Kurmuş: Kimliğini Değiştiren Reza Zarrab Ortaya Çıktı

ABD'de Binicilik Merkezi Kurmuş: Kimliğini Değiştiren Reza Zarrab Ortaya Çıktı
0
31

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-75173951ff5be1696f04d5ef72bedb377b94f6cf.jpg

Reza Zarrab’ın yeni hayatı yıllar sonra ortaya çıktı... ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab Aaron Goldsmith ismini almış ve bir binicilik merkezi kurmuş.

22 Mart 2016'da kara para aklama suçlamasıyla ABD'de tutuklanan akabinde yaptığı mutabakatla hür kalan Reza Zarrab ortaya çıktı.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Tr724 isimli internet sitesi Reza Zarrab’ın ismini ve yeni işini duyurdu.

Türkiye’de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan imzalı habere nazaran, ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.

Sonraki düzeye taşıyor

Sözcü'nün haberine nazaran, PS Dressage isimli binicilik ve at yetiştiriciliği üzerine internet haber sitesi 5 Şubat 2021 tarihinde kurulan Next Level Performance'ı tanıtan bir haber hazırladı.

Florida'nın güneyinde inşa edilen ve bu yılın başlarında kurulan at binicilik merkezinin tanıtımının yapıldığı haberde, eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamaları dikkat çekiyor. Bendfelt, “İki ay evvel Almanya'da Sonata ile birlikte çalışmak için Aaron Goldsmith'in yanına geldim. Carolina Roffman'ın gayretlerinden ötürü çok minnetarım” dedi.

Haberde, “Next Level Performance Center, yeni ve inovatif bir eğitim merkezi. Soutwest Ranches ve Wellington'da bulunuyor. Muhakkak sayıda biniciye hizmet veren butik bir ortam yaratan yerin tasarımı çok üstün. Buranın yaratıcısı ve sahibi Aaron Goldsmith, binicilere ‘biniciliği sonraki düzeye taşımak için’ gerekli gereçleri ve ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyledi” tabiri kullanılıyor.

'20 yıldır bölümün içindeyim'

Goldsmith ismini alan Zarrab, “Neredeyse 20 yıldır bu dalın içindeyim ve genelde sıçrama üzerine çalışıyordum ve artık at terbiyesi konusuna da eğilmeye başladık. Rabbe şükür ardımda çok âlâ bir takım var” dedi.

Zarrab, “Sonata'yı birinci gördüğümde bu atın kusursuz olduğunu hissetmiştim. Onun yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnteratım. Elbette Caroline Roffman da onu geliştirerek olağanüstü bir iş çıkardı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim” tabirini kullandı. Sonata isimli atın çok özel olduğunu lisana getiren Zarrab, gelecek yıl bu atı yarıştıracağını da aktardı.

858,494Konular
981,567Mesajlar
29,682Kullanıcılar
YgtAkblt52Son üye
Üst Alt