Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri düştü

ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri düştü
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
2247636_720x360.jpg

ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri Ocak ayında yüzde 0.2 ile bkelenenden daha az düşüş gösterdi.

-devam edecek-

Similar threads

ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri Nisan ayında, koronavirüs pandemisinin imalat sektörü üzerindeki etkisinin devam etmesi ile birlikte sert düştü ve böylelikle düşüşünü üst üste ikinci aya taşıdı. En az üç yıl ömrü olan mallar için siparişler Nisan ayında yüzde 17.2 geriledi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri Temmuz ayında önceki aya göre yüzde 2.1 arttı. Bloomberg'in anketine katılan ekonomistlerin tahminlerinin medyanına göre bu verinin yüzde 1.2 artması bekleniyordu. Bloomberg'in anketine katılan 57 ekonomistin tahminleri yüzde 1.3 düşüş ile yüzde 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri Mayıs ayında, ülke çapında yeniden açılmanın otomobil, metaller ve işletme ekipmanlarına talebi artırmasının ardından 6 yılın en sert yükselişini gerçekleştirdi. Kullanım süreleri en az üç yıl olan malların siparişleri Mayıs ayında yüzde 15.8 ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
ABD'de dayanıklı tüketim malı siparişleri, ocakta aylık yüzde 0,2 azalışla 246,2 milyar dolara geriledi. ABD Ticaret Bakanlığı, ocak ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı sipariş verilerini açıkladı. Buna göre, dayanıklı tüketim mallarına yönelik siparişler, ocakta bir önceki aya göre yüzde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre dayanıklı mal siparişleri Eylül'de % 1.1 düştü. Beklenti % 0.7 düşüştü. Ulaşım hariç dayanıklı mal siparişleri ise % 0.2 düşüş beklentisine karşılık % 0.3 düştü. Savunma dışı havacılık hariç sermaye malları siparişleri % 0.5 düştü, önceki ayın verisi de %...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt