Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD'de Evsiz Genç, İki Yıl İçinde Milyoner Oldu

ABD'de Evsiz Genç, İki Yıl İçinde Milyoner Oldu
0
121

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-57499ac51e0b581b17f0813216f3f451212d4c28.jpg

ABD’de teşebbüsçü ve toplumsal medya fenomeni Branden Condy (25), çocukken annesinin de işinin kaybetmesiyle evsiz kaldıklarını, lakin 2 yıl içinde toplumsal medya sayesinde milyoner olduğunu açıkladı.

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan Branden Condy, çocukluk annesinin işsiz kalması sonucu evsiz kaldıklarını, birçok sefer sokakta uyumak zorunda kaldığını fakat toplumsal medya sayesinde 2 yıl içinde milyoner olduğunu açıkladı. Lokal medyaya konuşan Condy, yaşadığı sıkıntı günleri ve toplumsal medya uygulaması Instagram sayesinde nasıl milyoner olduğunu anlattı.

"Dışarıda uyumak zorunda kaldık"

Condy, annesinin işini kaybetmesi sonucu 12 saat içerisinde meskenden çıkarılmalarının söylendiğini söz ederek, “Annem faturaları ödemek ve masaya yiyecek koyabilmek için uzun saatler çalışırken sık sık konutta yalnız kalıyordum. Çok uğraştı ve bizi çok seviyordu lakin o vakitler işler nitekim zordu. Annem işini kaybettiğinde bizden 12 saat evvelce haber vererek meskenden çıkmamız istendi ve dışarıda uyumak zorunda kaldık” dedi.

"Gençken kazandığım tüm parayı biriktirdim"

Gençken kazandığı parayı biriktirdiğini tabir eden Condy, bu paralarla Instagram hesabını geliştirdiğini söyledi. Condy, “Gençken kazandığım tüm parayı biriktirdim ve Instagram takipçilerimi büyütmek için çalışmaya başladım. Lakin birebir vakitte istediğim ömür biçimine sahip farklı girişimcileri de takip ettim ve onların düzeyine nasıl ulaşacağımı öğrenmeye çalıştım. Yeni iş ortaklarımla bu türlü tanıştım” dedi.

Condy’nin şu anda Instagram’da 238 bin takipçisi bulunuyor ve aylık ortalama 25 bin dolar (174 bin TL) kazandığı belirtiliyor.

858,510Konular
980,874Mesajlar
30,729Kullanıcılar
cantgr01Son üye
Üst Alt