Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD'den Lübnan ordusuna 150 zırhlı araç hibesi

ABD'den Lübnan ordusuna 150 zırhlı araç hibesi
0
141

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
171616.jpg

Lübnan ordusu, ABD tarafından gemi ile Beyrut Limanı'na getirilen askeri yardım hakkında Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı. Açıklamada, ABD'nin Lübnan ordusuna dayanak programı kapsamında 150 Humvee tipi zırhlı araç hibe ettiği kaydedildi.

Zırhlı araçların Beyrut Limanı'nda Lübnan ordusuna ilişkin Lojistik Tugayı tarafından teslim alındığı aktarıldı.

ABD Lideri Joe Biden, Ekim 2021'de Lübnan ordusuna 67 milyon dolarlık yardım kararı almıştı.

Açık kaynaklara nazaran Washington, 2005'ten bu yana farklı aralıklarla Lübnan ordusuna 2 milyar dolarlık askeri yardımda bulundu.

Similar threads

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Devlet Lideri Joe Biden'ın "Rusya tarafından tehdit edilen Ukrayna ve öteki Avrupa ülkeleri için 2 milyar dolardan fazla yeni askeri yardım" açıklamasının akabinde Kiev'e sürpriz bir ziyaret düzenledi. Blinken, Ukraynalı üst seviye yetkililerle yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
ABD Lideri Joe Biden, Ukrayna'ya 800 milyon doları savunma, 500 milyon doları iktisat alanında olmak üzere 1,3 milyar dolarlık ek yardım sağlayacaklarını duyurdu. ABD Lideri Joe Biden,  Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'ya yapılacak yeni yardımlar ve Rusya'ya karşı atılacak yeni adımlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Siyaset ve Devlet Adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı (D.1881, Selanik / Osmanlı İmparatorluğu - Ö. 10 Kasım 1938, İstanbul). Babası, Selanik’te Gümrük Muhafaza Teşkilatı’nda memurluk yapmış olan Ali Rıza Efendi’dir. Annesi Zübeyde Hanım, Orta Anadolu (Karaman)’dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt