Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD'li Kadın Basketbolcuya Soyunma Odasında Küfür Ederek Saldıran Koç Hakan Yiğit'in Videosu İfşa Edildi!

ABD'li Kadın Basketbolcuya Soyunma Odasında Küfür Ederek Saldıran Koç Hakan Yiğit'in Videosu İfşa Edildi!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
s-2b9a7fda15211ae9cfb47f53b0919a214a007364.jpg

Urla Belediyespor Bayan Basketbol Ekibi'nin koçu Hakan Yiğit'in ABD'li basketbolcu Caitlin Jenkins'e küfür ederek fizikî atakta bulunduğu görüntü gündeme bomba üzere düştü. O anları Instagram hesabından ifşa eden bayan basketbolcu, 'Türkiye'ye gitmeyin! Bu ikinci sefer akına uğrayışım. En kısa vakitte ABD'ye dönüyorum...' dedi.

Urla Belediyespor Bayan Basketbol Grubu Koçu Hakan Yiğit ile ABD'li basketbolcu Caitlin Jenkins ortasında yaşananlar gündem oldu.

Caitlin Jenkins'in soyunma odasında yaşadığı anları paylaştığı görüntüsü ve bayan atlete edilen küfür, büyük reaksiyona sebep oldu.

Sözlü hakaret ve fizikî şiddet içeren görüntü ise burada.

Soyunma odasında yaşanan olayda Koç Hakan Yiğit, oyuncusu Jenkins'in soyunma odasından çıkmasına müsaade vermiyor.

Yoğun ısrarı sonrası soyunma odasından çıkan Jenkins'e küfür eden Hakan Yiğit'in tutumu reaksiyon çekerken yeniden Yiğit'in 'Kes sesini, otur' dediği duyuluyor.

Caitlin Jenkins, "İkinci kere bana fizikî müdahalede bulundular. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bana müsaade vermediler. Tek yaptıkları bana saygısızlık etmek ve köle üzere davranmak. Tek istediğim meskene dönmek. Paramı da ödemiyorlar. Gruptaki kimse ödemelerini alamıyor." tabirlerini kullandı.

Jenkins başına gelenleri Instagram'dan şöyle anlattı:

'Birinci hücumda koç beni itti, bileğimden tuttu, bırakmadı. İkinci akında genel menajer beni itti. Hastaneye gitmem gerekti, bana süreksiz bir beyin sarsıntısı geçirdiğimi ve belimi incittiğimi söylediler. Bu, itmenin ve başımın duvara çarpmasının görüntüsü. O vakitten beri ayrılmak istiyorum.  Şayet kulüple anlaşamazsam beni mayıs ayına kadar hür bırakmayacaklarını ve diğer bir ekibe gidemeyeceğimi söylediler. Tek yaptıkları bana saygısızlık etmek ve köle üzere davranmak. Bir daha asla. 20 sayı ve 20 ribauntla oynuyordum. Konuta gönderilmeyi bekliyorum. Para ödemesinde de  2 hafta geciktiler. Ekip arkadaşlarıma ödeme yapmaları bir ay sürdü.'

????

Bu çıkan olay nedeniyle Urla Belediyespor bir açıklama yaptı:

'Oyuncumuz Caitlin Mikayla Jenkins'in geçtiğimiz günlerde toplumsal medyada yaptığı gerçekçi olmayan ve sportmen ahlakıyla bağdaşmayan paylaşımları nedeniyle kulübümüz bu açıklamayı kamuoyuna ve basketbol topluluğuna yapmak zorunda kalmıştır.

Yabancı oyuncumuz Caitlin Mikayla Jenkins grubumuza katkı sağlamak gayesiyle 10.01.2022 tarihinde transfer edilmiştir. Kontrata nazaran kendisine tam donanımlı özel daire, konut interneti, ulaşım ve Türk GSM çizgisi temin edilmiştir. Oyuncunun 2022 Ocak ayı fiyatı ödenmiş olup bununla birlikte birçok mukavele dışı talebi yerine getirilmiştir.

C. M. Jenkins, ülkemize geldiği günden bu yana ekip oyuncularımıza ve teknik çalışanımıza problemler yaşatmaktadır. C.M.Jenkins daima idmana geç kalmakta olup kendisini konutundan özel araçla idmana getiren kadro arkadaşlarının ekip idmanlarına geç kalmasına neden olmuştur. Öte yandan idmanlara nizamlı gelmek yerine alışveriş merkezlerine gitmeyi tercih etmiş, idmandan sonra kendisini konuta götüren grup arkadaşının şahsi aracına yumruk atmıştır.

C. M. Jenkins, teknik heyetin verdiği taktikleri hiçbir vakit tam olarak dinlememiş, idmanlarda kulaklık takmayı ya da telefonuyla ilgilenmeyi tercih etmiştir. Ayrıyeten yakın vakitte oynadığımız bir maçın sonunda rakip kadroya saygısızca davranmış, koç kendisini taktik gereği oyundan almak istediğinde çıkmamak için direnmiş, hakemin uyarısı üzerine kenara gelmiş, oyundan çıkınca da grup benchine oturmayıp soyunma odasına gitmeyi tercih etmiş, sonraki süreçte de salon kapılarını tekmeleyerek salona geri gelmiştir. Tıpkı maçta da koç onu tekrar oyuna almak istemiş olsa da kendisi oyuna girmeyi reddetmiştir. Son oynadığımız maç sonrası oyuncularımıza, teknik heyetimize hakaretler ve küfürler etmesi sonucunda yaşanan olaylar yargıya intikal etmiş ve kulübümüz tarafından C. M. Jenkins hakkında türel süreç başlatılmıştır.

Burada bahsedilenlerin tamamı onlarca şahit önünde yaşanmış olup yaşanan olaylar tutanak altına alınmıştır. Artık ise kulübümüz toplumsal medya aracılığıyla C. M. Jenkins tarafından lekelenmeye çalışıImaktadır.

Bütün yaşananlara karşın kulübümüz, C. M. Jenkins ile menajeri vasıtasıyla güzel niyetle mutabakat yapmaya çalışmaktadır. Öte yandan kulübümüz C. M. Jenkins'in toplumsal medyadaki palavralarına son vermediği ve bu nedenle kendisiyle mutabakat sağlanamadığı takdirde yasal haklarını sonuna kadar kullanacaktır.

76 yıllık bir spor kulübü olarak, kulübümüze transfer olduktan sonra edindiğimiz bilgiler doğrultusunda geçmişi kabahatlerle dolu, saygısız, yalancı ve istikrarsız bir kişinin kulübümüze ve Türk sporuna leke sürmesine müsaade vermeyeceğiz.'

Caitlin Jenkins'in paylaşımlarının altı ise dayanak iletileriyle dolu.

Bakalım neler yaşanacak?

Kadın basketbolcuya saldıran Koç Hakan Yiğit ile ilgili bir yaptırım olacak mı?

Gelişmelerin takipçsiyiz!

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt