Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD'li mobil kullanıcılar Google'ı tercih ediyor[GYT]

ABD'li mobil kullanıcılar Google'ı tercih ediyor[GYT]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Android işletim sistemi dünya genelinde 1 milyar mobil cihazda kullanılan Google, uygulamalarıyla da mobil kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında Yeni bir araştırma, ABD’deki her 100 mobil kullanıcıdan 92’sinin Google uygulamaları tercih ettiğini gösterdi

Google, Android işletim sistemiyle mobil dünyada elde ettiği nüfuzu her geçen gün artırmaya devam ediyor

Apple’ın krallığı olarak bilinen ABD’de bile, uygulamaları en çok tercih edilen şirket, Android sayesinde Google olarak beliriyor

comScore araştırma şirketinin yaptığı yeni bir araştırmaya göre, ABD’deki akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 92’si en az bir Google uygulaması kullanıyor Google’ı, Facebook, Yahoo ve Amazon takip ediyor

En çok tercih edilen Google uygulamalarının başında Google Chrome, Google Maps, Google Asistan (Now) ve Google + geliyor

Android, Ağustos 2019 dünyadaki akıllı telefonkarın yüzde 792'sinde tercih edilen işletim sistemi haline gelmişti

itibariyle Statista’nın hazırladığı infografik, ABD’li mobil kullanıcıların bağımlı olduğu uygulamaları gösteriyor:

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt