nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Abdulkadir Şahin,
Abdulkadir Şahin Kimdir,
Abdulkadir Şahin Yaşam Öyküsü
Abdulkadir Şahin Özgeçmişi Hakkında Data
Abdulkadir Şahin Kimdir?
1956 Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Dutluca Köyünde doğdu
Ailesi 1968 yılında Osmaniye ’ye yerleşti
Şanlıurfa Cumhuriyet İlkokulu
Osmaniye Merkez Orta Okulu
Osmaniye Endüstri Iş Lisesi ve
Gaziantep Eğitim Enstitüsünü Matematik Bölümünü bitirdi1980
!2 Eylül askeri darbesinde diploması iptal edildiğinden Isparta Eğitim Enstitüsünde her yerde sınava girerek Isparta Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünü bitirdi (1982)Daha sonra Ulusal Eğitim Bakanlığı Müdürler Komisyonu kararı ile eski mezuniyeti her tarafta geçerli sayıldı
Oysa bir grup öğrenci ile birlikte sakıncalı personel addedilerek tayini yapılmadı Öğrencilik yıllarında öyle çok dernekte idare heyeti üyeliği ve başkanlık yaptı
1983 Yılında Tokat Avcı Er Eğitim Taburunda kısa dönem olarak vatani görevini yaptı
15121983 Yılında Artvin ili Yusufeli lisesinde matematik öğretmeni olarak memuriyet hayatına başladı
19841986 Osmaniye EML Matematik Öğretmeni,
19861993 Osmaniye EML Müdür Yardımcısı ve Matematik Öğretmeni
19931996 Osmaniye İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
19961997 Osmaniye Kurucu İl Ulusal Eğitim Müdürü olarak atama yaptı
28 Şubat postçağdaş darbesi ile birlikte;sürgün hayatı başladı
19992001 Bolu Kıbrıscık İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20012002 Bolu SEBEN İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20022003 Konya AKÖREN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20032010 Osmaniye SUMBAS İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı
2010 yılında Osmaniye İl Ulusal Eğitim müdürlüğü Müdür yardımcısı olarak atandı
Bu görevi yürütürken 08 03 2019 tarihinde Yargı ve Kalkınma Partisinden Osmaniye Milletvekili aday adayı olarak kullanmak üzere istifa etti
Öğretmenlik yıllarında binlerce öğrenci yetiştirdiÖğrencileri ile abi –kardeş ilişkisi içinde olan ve bunu devam ettiren Abdulkadir Hoca hayatının her döneminde sosyal ve kültürel faaliyetlerin içinde oldu Son 11 yılda Osmaniye ’den uzaktan olan Abdulkadir ŞAHİN Turizm Bakanlığını Düzenlemiş olduğu Akdeniz Bölgesi Profesyonel Turist Rehberliği Kursunu galibiyet ile bitirerek Profesyonel Turist rehberi unvanını kazandı lakin bu işi yapmadı
bununla beraber halk oyunlarına olan merakı ile de aşina hocamız Urfa yöresi , Bitlis yöresi ve Osmaniye yöresi halk müziği oyunları oynamış ve mektep ekibini çalıştırmıştır
Abdulkadir ŞAHİN evli ve üç çocuk babasıdır *
Abdulkadir Şahin Kimdir,
Abdulkadir Şahin Yaşam Öyküsü
Abdulkadir Şahin Özgeçmişi Hakkında Data
Abdulkadir Şahin Kimdir?
1956 Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Dutluca Köyünde doğdu
Ailesi 1968 yılında Osmaniye ’ye yerleşti
Şanlıurfa Cumhuriyet İlkokulu
Osmaniye Merkez Orta Okulu
Osmaniye Endüstri Iş Lisesi ve
Gaziantep Eğitim Enstitüsünü Matematik Bölümünü bitirdi1980
!2 Eylül askeri darbesinde diploması iptal edildiğinden Isparta Eğitim Enstitüsünde her yerde sınava girerek Isparta Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünü bitirdi (1982)Daha sonra Ulusal Eğitim Bakanlığı Müdürler Komisyonu kararı ile eski mezuniyeti her tarafta geçerli sayıldı
Oysa bir grup öğrenci ile birlikte sakıncalı personel addedilerek tayini yapılmadı Öğrencilik yıllarında öyle çok dernekte idare heyeti üyeliği ve başkanlık yaptı
1983 Yılında Tokat Avcı Er Eğitim Taburunda kısa dönem olarak vatani görevini yaptı
15121983 Yılında Artvin ili Yusufeli lisesinde matematik öğretmeni olarak memuriyet hayatına başladı
19841986 Osmaniye EML Matematik Öğretmeni,
19861993 Osmaniye EML Müdür Yardımcısı ve Matematik Öğretmeni
19931996 Osmaniye İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
19961997 Osmaniye Kurucu İl Ulusal Eğitim Müdürü olarak atama yaptı
28 Şubat postçağdaş darbesi ile birlikte;sürgün hayatı başladı
19992001 Bolu Kıbrıscık İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20012002 Bolu SEBEN İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20022003 Konya AKÖREN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü
20032010 Osmaniye SUMBAS İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı
2010 yılında Osmaniye İl Ulusal Eğitim müdürlüğü Müdür yardımcısı olarak atandı
Bu görevi yürütürken 08 03 2019 tarihinde Yargı ve Kalkınma Partisinden Osmaniye Milletvekili aday adayı olarak kullanmak üzere istifa etti
Öğretmenlik yıllarında binlerce öğrenci yetiştirdiÖğrencileri ile abi –kardeş ilişkisi içinde olan ve bunu devam ettiren Abdulkadir Hoca hayatının her döneminde sosyal ve kültürel faaliyetlerin içinde oldu Son 11 yılda Osmaniye ’den uzaktan olan Abdulkadir ŞAHİN Turizm Bakanlığını Düzenlemiş olduğu Akdeniz Bölgesi Profesyonel Turist Rehberliği Kursunu galibiyet ile bitirerek Profesyonel Turist rehberi unvanını kazandı lakin bu işi yapmadı
bununla beraber halk oyunlarına olan merakı ile de aşina hocamız Urfa yöresi , Bitlis yöresi ve Osmaniye yöresi halk müziği oyunları oynamış ve mektep ekibini çalıştırmıştır
Abdulkadir ŞAHİN evli ve üç çocuk babasıdır *