Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması

Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması
0
50

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Abdullah Gül'den, Halk Oylaması Açıklaması

Avrupa Birliği, AB referandum, gül halk oylaması, abdullah gül halk oylaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması,ab türkiye üyeliği referandum,tsk iç hizmet kanunu 35 maddesi,TSK 35 Maddesi nedir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya'nın Başkenti Viyana'ya bu vesileyle uçakta gazetecilere konuştu
Cumhurbaşkanı Gül TürkiyeAB müzakere süreciyle ilgili; Avrupa ülkeleri Türkiye'nin üyeliğini referanduma sunacağız diyorsa biz de günü gelince halkımıza sorarızdedi

Gül, AB standartlarının geçerli olduğu bir Türkiye'nin cazibesi karşısında saygı duyulmaması olası değildiye konuştu

Avrupa'daki İslam karşıtlığı konusunda da sert açıklamalar yapan Gül; Avrupa'nın bazı hastalıklarının nüksettiğini görüyoruz, geçmişlerinden ders almaları lüzumludedi

Cumhurbaşkanı Gül; çok tartışılan TSK 35 Maddeyle ilgili, maddenin hatalı yorumlandığını, maddenin aslında bir yargı çıkarma anlamı taşımadığını lakin hatalı anlamlara yol açtığı için yeniden yazılması gerektiğini söyledi

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35 maddesi şöyle:

Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve tüzük ile ödev edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kollamak ve korumaktır*

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt