Abdullah Gul'un okuduğu dua
Abdullah Gul'un her gun okuduğu dua hangisi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gul'un her akşam ettiği duayı şoyle
Allahım, Beni guvenilir kıl, kibirden, gururdan uzak tut, kalbimi, sevgi, adalet, tevazu ve şefkatle doldur
Uzerime kul hakkının zerre golgesini duşurme
Devletin, milletin imkanlarını israf ettirme, helalinden hizmet etme imkanı ver
Milletimi benimle mahcup etme Beni ve butun calışma arkadaşlarımı taşıdığı yukun farkında olan emanette emin insanlardan eyle
Ulkemin yucelmesi, yukselmesi ve insanımızın onurlu bir hayat surmesi icin bize guc ver, kuvvet ver, dirlik ver, birlik ver
İşlerimizi kolaylaştır, hem dunyada hem de ahirette iyilik, guzellik ve saadetler lutfeyle
İnsanımızı her turlu kazadan, beladan ve afetten koru, ulkemize bereket ver
Devletimizi ve milletimizi payidar kıl
Barış ve huzur icinde bir vucudun azaları gibi olmayı, birbirimizi sevip kardeşce yaşamayı nasip eyle
Abdullah Gul'un her gun okuduğu dua hangisi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gul'un her akşam ettiği duayı şoyle
Allahım, Beni guvenilir kıl, kibirden, gururdan uzak tut, kalbimi, sevgi, adalet, tevazu ve şefkatle doldur
Uzerime kul hakkının zerre golgesini duşurme
Devletin, milletin imkanlarını israf ettirme, helalinden hizmet etme imkanı ver
Milletimi benimle mahcup etme Beni ve butun calışma arkadaşlarımı taşıdığı yukun farkında olan emanette emin insanlardan eyle
Ulkemin yucelmesi, yukselmesi ve insanımızın onurlu bir hayat surmesi icin bize guc ver, kuvvet ver, dirlik ver, birlik ver
İşlerimizi kolaylaştır, hem dunyada hem de ahirette iyilik, guzellik ve saadetler lutfeyle
İnsanımızı her turlu kazadan, beladan ve afetten koru, ulkemize bereket ver
Devletimizi ve milletimizi payidar kıl
Barış ve huzur icinde bir vucudun azaları gibi olmayı, birbirimizi sevip kardeşce yaşamayı nasip eyle