Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abdullah oğuz zor durumda!film'de bir tek 'ebru'su kaldı!

Abdullah oğuz zor durumda!film'de bir tek 'ebru'su kaldı!
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Abdullah oğuz mağdur durumda!film'de bir tek 'ebru'su kaldı! FİLM'DE BİR TEK 'EBRU'SU KALDI! 1548610056 1548610056 abdullahoguzzordurumdafilmdebirtekebrusukaldi5c4dea0d391c6abdullahoguzzordurumdafilmdebirtekebrusukaldi5c4dea0d391c6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbirtek&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ABDULLAH OĞUZ’UN ÇEKİMLERİNE BOZCAADA’DA BAŞLADIĞI “SICAK FİLMİNDE UMULMADIK AYRILIKLAR YAŞANIYOR Filmden birincil kopuş Cem Özer cephesinden gelmişti İsminin filmin diğer iki oyuncusu Ebru Akel ve Yavuz Bingöl’ün gerisinde afişte üçüncü sıraya yazılacağını öğrenen Özer kadrodan ayrılmıştı “Sevinç filminin devamı olarak tasarlanan projede ikinci şoku ise Yavuz Bingöl yaşattı Bingöl, “Eşref Saati dizisinin çekimlerinin “Sıcak filminin çekim günleriyle çakıştığını söyleyerek ayrılma kararı aldı ve bunu Oğuz’a bildirdi Bingöl’ün bu kararı Oğuz’u kızdırdı “Elimde sözleşmesi var diyen Oğuz ünlü türkücüye rest çekti: “Dizisi olduğundan öyle bir şart oldu Her şey bana ast B planı yapmazsam oynamak zorunda Ben de şimdilik bir B planı düşünmüyorum  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt