Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abdurrahman Dilipak: 'İstanbul Sözleşmesi Allah'a Karşı Bir Komplodur!'

Abdurrahman Dilipak: 'İstanbul Sözleşmesi Allah'a Karşı Bir Komplodur!'
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-e6ae3f7631ddbe605c9f49b1a1e34dc7ca095120.jpg

Yazılarında sık sık hint kenevirinin yararlarına değinen ve İstanbul Sözleşmesi'ne karşı tavrıyla tanınan yazar Abdurrahman Dilipak, katıldığı bir programda bir sefer daha İstanbul Mukavelesi'ni gaye aldı. Dilipak, kontratın "Allah'a karşı, Resulüne karşı bir komplo" olduğunu öne sürdü.

Haber Küresel yayınında Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Dilipak, "İstanbul Kontratı sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Yeni dünya tertibine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor"

"Çünkü bu Allah'a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya sistemine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor. Bayanı erkeğe düşman yapıyor. 

Cinsel tecrübe, tercih ve yönelimi özgürleştirecek lakin öbür taraftan aile içerisinde cinsiyet değişimi yapıp bayan özgür kalacak. Evlilik devam edecek. Bu türlü bir şey yok. Birey inanç, ahlak ve gelenekten bağımsız olarak kişinin tanımlanmasıdır. Bunun tarifi nedir? Bu insan değil, bu transhümanizmdir"

"Aşı olmadım, maske de takmıyorum"

Dilipak'ın "Koronavirüs salgının neden küresel bir oyun olduğunu düşünüyorsunuz?" sorusuna karşılığı ise şöyle oldu:

"Ben bunu bugün söylemedim. 4 yıl evvelce olacakları anlattım. Bu İngilizlerin hazırlayıp, Amerika'da geliştirilip Çin'de patlatılan bir olay. H1N1 formatı üzerine geliştirilen üç başka grip mikrobunun sentezlenmesiyle elde edilen bir grip virüsü bu. 

Bu bir grip hadisesi. Fark ettiyseniz hiç grip olayı yok, öksüren bile yok artık. Beşerler öksürmeye korkuyorlar. PCR testiyle olumlu ve negatif olmanız da kıssa. Hasta tespiti yok. Mikrop tespiti yok. O vakit bu ilaç niçin bu önlemler niçin? Bu maske niçin? Hasta olmanız ve bulaşı artırmanız için maske takmanız gerekiyor. 

Aşı olmadım. Olağanda maske de takmıyorum, karşımdaki rahatsız olmadığı sürece. Bana ceza yazsınlar, ben mahkemeden yanıtını veririm.  Aşı yapmak mecburî olursa da mahkemeye veririm. Çaba ederim bununla." 

"Neden birileri bize çip takmak istesin?"

"Ailesiz, yeni bir dünyadan kelam ediliyor. Ve bu öjene hareketi dedikleri yeni hareket dünya nüfusunu da sonlandırmak istiyor." 

858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt