Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

abdurrahman onul al beni yanına ya resulallah sozleri

abdurrahman onul al beni yanına ya resulallah sozleri
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
abdurrahman onul al beni yanına ya resulallah ilahi sozleri
abdurrahman onul al beni yanına ya resulallah ilahisi
al beni yanına ya resulallah sozleri

Oyle bir sevdaki yaktı kul etti(2)
resulun hasreti canıma yetti (2)
bitire bitire beni tuketti
canımın cananı YARASULULLAH

AL beni yanı ya HABİBALLAH
vasfeyi tavafa ya RASULULLAH
bu canım yoluna kurbandır
al beni yanına YARASULULLAH

ozledim resule medinededir
gidemedim ona hayli senedir
medine gulleri tane tanedir
canımın cananı YA RASULULLAH

al beni yanına ya HABİBALLAH
vasfeyi tavafa YARASULULLAH
bu canım yoluna kurbandır senin
al beni yanına ya RASULLAH

Similar threads

canımın cananı ya rasulallah, al beni yanına ya resulallah sozleri, canımın cananı ya rasulallah ilahisi AL BENİ YANINA YA RASULULLAH imagescanimincananiilahisi5ad2a92f9718b Oyle bir sevdaki yaktı kul etti Rasulun hasreti canıma yetti Bitire bitire beni tuketti Canımın cananı Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
2019 Duygusal İlahi Sozleri MEDİNEYE VARAMADIM Medineye varamadım, gul kokusun alamadım Ben RasUle doyamadım, yaralıyım yaralı * Kabenin ortusu kare, actı yureğime yare Bulunmaz derdime care, yarlıyım yaralı * Hacerul esvedtir taşı,akar gozlerimin yaşı Bulunmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hasan Dursun Oyle Bir Sevda ki İlahi Hasan Dursun Oyle Bir Sevda ki İlahi Sozu Oyle bir sevda ki yaktı kul etti Rasul`un hasreti canıma yetti Bitire, bitire beni tuketti Canımın cananı ya Nebiyyallah Al beni yanına Ya Rasulallah Bas beni Bağrına Ya Habiballah Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
al beni ilahisi canımın cananı ya rasulallah pek bir sevdaki ilahisi sözleri özledim rasulü medinededir al beni yanına ya resulallah sözleri öyle bir sevdaki yaktı kül etti Böylece bir sevdaki yaktı kül etti Rasulün hasreti canıma yetti Bitire bitire beni tüketti Canımın cananı Ya Nebi ALLAH...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
canımın cananı ya rasulallah, al beni yanına ya resulallah sözleri, canımın cananı ya rasulallah ilahisi AL BENİ YANINA YA RASULULLAH Öyle bir sevdaki yaktı kül etti Rasulün hasreti canıma yetti Bitire bitire beni tüketti Canımın cananı Ya Nebi ALLAH Al beni yanında Ya Rasulallah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,872Kullanıcılar
Kader45679Son üye
Üst Alt