Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abdurrahman Onul Can Ahmede İlahi Sozleri

0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Can Ahmede İlahi Sozleri Abdurrahman Onul
Can Ahmede İlahi Sozu
Abdurrahman Onul Can Ahmede İlahisi

Can Ahmed'e
Aşkın sardı ben neyleyim
bu sırrı kime soyleyim
icimdeki şu yarayı
muhammede arz edeyim

muhammede muhammede
canlar kurban can ahmede
muhammede muhammede
canlar kurban can ahmede

taktım boynuma fermanı
basmam ben ahtı dermanı
haber verin muhammede
oldum ben onun hayranı

muhammede muhammede
canlar kurban can ahmede
muhammede muhammede
canlar kurban can ahmede

gideceğim gideceğim
bu dunyadan gideceğim
nasihat kar etmez bana
muhammede gideceğim

Similar threads

Grup Bahar Aşkın Sardı Ben Neyleyim İlahi Sozleri Aşkın Sardı Ben Neyleyim İlahi Sozleri Grup Bahar Aşkın Sardı Ben Neyleyim İlahisi Aşkın sardı ben neyleyim bu sırrı kime soyleyim icimdeki şu yarayı muhammede arz edeyim muhammede muhammede canlar kurban can ahmede muhammede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Muhammede Muhammede ilahisi Muhammede Muhammede canlar muhammede muhammede ilahisi sozleri muhammede muhammede sozleri Muhammede Muhammede Aşkın sardı ben neyleyim Bu sırrı kime soyleyim İcimdeki bu yarayı Muhammede arz edeyim Muhammede Muhammede Canlar kurban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Aşkın Sardı Ben Neyleyim sozleri Aşkın sardı ben neyleyim, Bu sırrı kime soyleyim, İcimdeki şu yarayı, Muhammed'e arz edeyim Muhammede Muhammede Canlar kurban, Can Ahmede Taktım boynuma fermanı Basmam ben ahtı dermanı Haber verin muhammede Oldum ben onun hayranı Muhammede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Aşkın Sardı Ben Neyleyim sözleri Aşkın sardı ben neyleyim, Bu sırrı kime söyleyim, İçimdeki şu yarayı, Muhammed'e talep edeyim Muhammede Muhammede Canlar kurban, Can Ahmede Taktım boynuma fermanı Basmam ben ahtı dermanı Haber verin muhammede Oldum ben onun hayranı Muhammede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Dilimdesin İlahi Sozleri Abdurrahman Onul Dilimdesin İlahi Sozleri Abdurrahman Onul Dilimdesin İlahisi Abdurrahman Onul Dilimdesin İlahi sozu Abdurrahman Onul Dilimdesin İlahi Sozleri salat selam olsun sana bu can fedadır uğruna kainatın serverisin daldır aşkın deryasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt