Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abdurrahman Önül Canım Efendim İlahi Sözü

Abdurrahman Önül Canım Efendim İlahi Sözü
0
177

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Abdurrahman Önül Canım Efendim İlahi Sözleri

Abdurrahman Önül Canım Efendim

Canlar sana kurban kurban efendim

Senin için ağlıyor bu gönüller

Hasretinden yanıyor bu yürekler

Sana nasıl dayansın bu garipler

Sevdanla yanıyorum ben efendim

Can efendim can efendim can efendim

Nur yüzüne hasret kaldık dünyada

Gelsek yanına biz ahir zamanda

Dayanması çok zor senin aşkına

Yolunda yürüyoruz daima birlikte

Ayrılmak ise çok kuvvet bu yürekle

Yıllardır hasretim ben resule

Canlar sana kurban kurban efendim *

Similar threads

Abdurrahman Onul Seydam İlahi Sozleri Abdurrahman Onul Seydam İlahi Abdurrahman Onul Seydam İlahi Sozleri Yusuf yuzlum , Davut seslim Muhammedi gul nefeslim Huseyindir senin neslin Şeyhim benim Gavsım benim Seydam Seydam şeyhim benim Hasretinle yandı kalbim Sen Efendim Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Abdurrahman Önül Geylani İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Geylani Geylani geylani Ol resulün soyundan abdul kadir geylani Geylani geylani abdul kadir geylani Aşka geldi kadriler üçler kırklar yediler Geylaniyi sevdiler can kurbandır geylaniye Geylaniyi çok sevdiler can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Abdurrahman Önül Çıkar Gider İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Çıkar Gider Vaden dolup ömrün biter ecelin dumanı tüter O gün acı o gün keder can bedenden çıkar gider O gün acı o gün hüzün can bedenden çıkar gider Ölüm vardır insanoğlu açılır ahretin yolu İçin acı hüzün dolu can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
Can Ahmede İlahi Sozleri Abdurrahman Onul Can Ahmede İlahi Sozu Abdurrahman Onul Can Ahmede İlahisi Abdurrahman Onul Can Ahmede İlahi Sozleri Can Ahmed'e Aşkın sardı ben neyleyim bu sırrı kime soyleyim icimdeki şu yarayı muhammede arz edeyim muhammede muhammede canlar kurban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Abdurrahman Önül Allahu Allah İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Allahu Allah Allahu Allah allahu Allah Allahu Allah allahu Allah Kanat vururum döner dururum Yanar kururum pervanemiyem Kanat vururum döner dururum Yanar kururum pervanemiyem Allahu Allah allahu Allah Allahu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt