Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abdurrahman Önül Çıkar Gider İlahi Sözü

Abdurrahman Önül Çıkar Gider İlahi Sözü
0
333

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Abdurrahman Önül Çıkar Gider İlahi Sözleri

Abdurrahman Önül Çıkar Gider

Vaden dolup ömrün biter ecelin dumanı tüter

O gün acı o gün keder can bedenden çıkar gider

O gün acı o gün hüzün can bedenden çıkar gider

Ölüm vardır insanoğlu açılır ahretin yolu

İçin acı hüzün dolu can bedenden çıkar gide

İçin acı keder batmış can bedenden çıkar gider

Duyulmaz feryat figanın can çıkar sızlar her yanın

Bu dünyadan göçer canın can bedenden çıkar gider

Bu dünyadan göçer canın can bedenden çıkar gider

Vefat vardır ademoğlu açılır ahretin yolu

İçin acı hüzün batmış can bedenden çıkar gider

İçin acı keder batmış can bedenden çıkar gider

Gözünden yaşlar dökülür bir çare boynun bükülür

Ruhun bedenden sökülür can bedenden çıkar gider

Ruhun bedenden sökülür can bedenden çıkar gider

Vefat vardır ademoğlu açılır ahretin yolu

İçin acı üzüntü batmış can bedenden çıkar gider

İçin acı üzüntü dolu can bedenden çıkar gider *

Similar threads

Abdurrahman Önül Canım Efendim İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Canım Efendim Canlar sana kurban kurban efendim Senin için ağlıyor bu gönüller Hasretinden yanıyor bu yürekler Sana nasıl dayansın bu garipler Sevdanla yanıyorum ben efendim Can efendim can efendim can efendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Abdurrahman Önül Allahu Allah İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Allahu Allah Allahu Allah allahu Allah Allahu Allah allahu Allah Kanat vururum döner dururum Yanar kururum pervanemiyem Kanat vururum döner dururum Yanar kururum pervanemiyem Allahu Allah allahu Allah Allahu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Abdurrahman Önül Geylani İlahi Sözleri Abdurrahman Önül Geylani Geylani geylani Ol resulün soyundan abdul kadir geylani Geylani geylani abdul kadir geylani Aşka geldi kadriler üçler kırklar yediler Geylaniyi sevdiler can kurbandır geylaniye Geylaniyi çok sevdiler can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Şimdiye dek, önce ölüp sonra da dirilerek insanlar arasına dönen ve neler görüp, neler hissettiğini anlatan hiç kimse olmamıştır Bu nedenle ölümün nasıl bir durum olduğunu, bir insanın ölüm anında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
ölen kişi mezarda birincil ne yaşar Kıymetli Kardeşimiz; Ölünün kabri toprakla örtülüp düzlendiği ve millet dağılmağa başladıkları zaman, kabrin yanında durup şöyle demeyi sahabiler müstehap görürlerdi: Ey falan, La ilahe illallah deBunu üç kez bitmiş eder Daha Sonra yeniden ölüye hitaben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt