Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abi kızı cok seviom Lakin konuscak konu bulamıom LÜtfen YARDIM!!!!

Abi kızı cok seviom Lakin konuscak konu bulamıom LÜtfen YARDIM!!!!
0
145

Similar threads

Kızla Beni Düş Edip Duruom Cok Seviom Onu Of Çok Acı Bu Dayanamıcam Kızla Konuşamıyom Acılamıyom Bide Bizim Sınıfta Destek Et Doktor Yardım edinn ANEKDOT:NOLUR YARDIM EDİN BAKIP GECMEYİN KIZ BİZİM SINIFTA ACILAMIOM COK FENA Bİ DUYGU AŞK OLDUNDAN EMİNİM ÇBn 13 Yasındayım Lakin Aşkın Yaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
mrb arkadaslar önce özet olarak size hikayemizi anlatıyım 19 yaşındayız ve fazla ciddi bi ilişki yasıyoduk annem babam teyzemlere varana kadar tanıstırmıstım ve cok hoş gidiyodu 11 aydır beraberiz 2 senede peşinden koştum elde yapabilmek için nerden baksan 3 senedirson zamanlarda cok büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Öncelikle su konuya açık sözlülük getireyim suan oturdum yere yeni tasındık 15 sene oldu ilk tasındımda kızı görüyordum lakin bisi hissetmiyordum yalnızca selam nbr vb konusmamiz oluyordu daha sonra bilgisayar okudumdan dolayı bilgisayarında sorun oldunda cagirmaya basladilar ondan sonra msn'imi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bir kız var benden 1 üstteki sınıf Kızla daha önce konuşmuşluğum var lakin bana yüz vermiyor açıkcası Fakat ben bu kıza aşık oldum lütfen yardım edin bu kızı kendime nasıl ayarlayabilirim? Bende yakışıklıyım çevremdekiler söyler (Kız ağır abi tiplerden hoşlanıyor ) LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt