Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi kızı cok seviom Lakin konuscak konu bulamıom LÜtfen YARDIM!!!!
Kızla Beni Düş Edip Duruom Cok Seviom Onu Of Çok Acı Bu Dayanamıcam
Kızla Konuşamıyom Acılamıyom Bide Bizim Sınıfta Destek Et Doktor
Yardım edinn
ANEKDOT:NOLUR YARDIM EDİN BAKIP GECMEYİN KIZ BİZİM SINIFTA ACILAMIOM COK FENA Bİ DUYGU AŞK OLDUNDAN EMİNİM ÇBn 13 Yasındayım Lakin Aşkın Yaşı...
merhabalar
arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı
hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim
bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım
ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
mrb arkadaslar önce özet olarak size hikayemizi anlatıyım 19 yaşındayız ve fazla ciddi bi ilişki yasıyoduk annem babam teyzemlere varana kadar tanıstırmıstım ve cok hoş gidiyodu 11 aydır beraberiz 2 senede peşinden koştum elde yapabilmek için nerden baksan 3 senedirson zamanlarda cok büyük...
Öncelikle su konuya açık sözlülük getireyim suan oturdum yere yeni tasındık 15 sene oldu ilk tasındımda kızı görüyordum lakin bisi hissetmiyordum yalnızca selam nbr vb konusmamiz oluyordu daha sonra bilgisayar okudumdan dolayı bilgisayarında sorun oldunda cagirmaya basladilar ondan sonra msn'imi...
Bir kız var benden 1 üstteki sınıf Kızla daha önce konuşmuşluğum var lakin bana yüz vermiyor açıkcası Fakat ben bu kıza aşık oldum lütfen yardım edin bu kızı kendime nasıl ayarlayabilirim? Bende yakışıklıyım çevremdekiler söyler (Kız ağır abi tiplerden hoşlanıyor ) LÜTFEN YARDIM EDİN!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.