Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

abi sözleri

Hoş geldin! Atakanpower tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
abi sözleri
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ABİLER VE ABLALAR ağır abi sözleri lazımm

Kurşun dek Süratli yaşarım hayatı Anlamsız Kovan Gibi Düşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere

Güneş Yüzlüm benim Senin için KaranLıkLardan Çıkıp Takdım belime Silahımı Ağır Abi OLmanın Yoktur Hesabı

Hayatım Senin yolunun üstüne çizilmiş Gülüm Sensiz OLamam, Yoluna Çıkarım Herseferinde Hayalinle yatarım Soğuk gecelerimde

Biz Hapishanelerde Öğrendik Bağlamayı, Telleri Anlatır Sana Olan Aşkımı, Yaptıum Sana 4 Duavar Aralarında Bir Şarkı, Şarkının Adı ; Bu yaşam Sensiz Olmamalı

Bizim Pamuk Yüklü Duygularımız GüneşLi Sokaklarda kaldı Gözüm, Acilen KarabLık Sokaklarda Pamuk Yüklü Duyguları Kaldrıyoruz

Biz Ağır Abi Olduk Alemde Ders Verdik bütün gençlere, Sevgiyi Aldık Kalbimizden Cüzdanımıza Koyduk Tesbihle Aşk yaşadık gecelere Atladık

Yok bu Aşkın Dermanı her Sözüm Sana Kayda Değer, Deli Gibi Sever Bu Delikanlı, Sen iStemesende Bu Can Sana Sevdalı

KaranLık gecelerde Yıldızları izler Bu Delikanlı, Aşk yarası Geçmez Kalbi Olmuş Derbeder

Ne Serseri Dinler Yüreğim Ne Delikanlı Bilir beynim benim Yalnızca Abiyim Alayına Giderim

Karanlık Gecelerde Çıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi

Kahvede iceriz Çayımızı 3 Şeker OLmaz Bizde Delikanlı 2 Şekeri Atarız Tavşan Kanı Cayımıza Sohbet Ederiz Bizden Büyük Adamlarla

Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Çocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları

Silahımda 14 Mermi Çekerim geceleri silahımı Sıkarım Etrafıma Aşığım Aşık Oluyorum Sana Çılgın

Tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Ebedi Sevgisi Ölümsüz Olur

imanımız Varsa Bu yolda, Seviyorsak ALLAH Yolunda, Delikanlıyız Biz Ağır ABileride Biliriz Sevdikmi İmanımızla ALLAH ına Değin Severiz

Vefat Etmek için Dost Bulgu! Senin için öLücek Arkadaş Elbet Bir Gün Olur Yanına

Ağırdır Sözlerim her Delikanlı Dinlesin! Ağır Abidir ismim Artı Racon Kesmeyin, Şeklimiz Vardır Alemde Sesinizi Belirli Bizi Dinleyin Bakımlı Edin

Alemde Dayı Olmuşuz Ne menfaat Sözlerde Kral Olmuşuz Ne Fayda, Bir Güzel Sevdik Sonunda Oda bize Bakmıyor BatSın Bu Sevda

Reislerle Kurduk Mekanı Dayılarla Harcadık bu yolları Serserilerle Aleme Daldık Delikanlılarla Şekil yaptık, Bizler Ağır Abileriz herkezi Severiz

Şekil yapma Bana Ezerim Seni Pozitif Kurcalama Bozarım Seni, Delikanlı Adam yapmaz Geri, ben Tekrar Tekrar ileri Giderim Ezerim Seni

Çocuk Değil karşında ANlatma Masal, Kurbağa Bekleme Olursun Sanal, Bizim Sevgimiz herzaman real, Delikanlı Gibi Seviyoruz Ağır Abileri izliyoruz

Bu Sokaklarda Ne Kralları indirdik Ne Garipleri Kral yaptık, Haklıyı Severiz, Haksızı s *

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt