Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abidin Kimdir fotoğrafları

Abidin Kimdir fotoğrafları
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Abidin Ozşahin, 07 Temmuz 1977'de Adana’da doğdu 1994 yılında ozel olarak Faik Kasapoğlu gozetimi altında dort yıl Gitar ve Şan eğitimi aldı 1998 yılında akademisyen Ruşen Utku Ozkanoğlu gozetiminde iki sene gitar uzerine eğitim aldı Yine bu donemde eğitimini aldığı muzik merkezinde 716 yaş gurubuna gitar eğitmenliği yaptı

2000 yılında Anadolu Universitesi İktisat Fakultesi’nde okudu 2002 yılında Turk Halk Muziği sanatcısı Abdurrahman Yağdıran’ dan usul ve makam dersleri aldı 2003 yılında Turkiye Pop Star ses yarışmasına katıldı ve birinci oldu Bu birincilikle Berkley College of Music’de eğitim hakkı kazandı

2004 yılında Doğan Muzik Company etiketiyle “Aşktan Yana isimli ilk solo albumu piyasaya cıktı 2004 yılında Omuz Omuzadizisinde yardımcı oyuncu oldu 2005 yılında Tatil Aşklarıdizisinde konuk oyuncu oldu 2006 yılında oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı

imagesabidinkimdirfotograflari5ad84ef5da27d imagesabidinkimdirfotograflari5ad84ef748449 imagesabidinkimdirfotograflari5ad84ef8d8f96

Similar threads

Abidin Özşahin, 07 Temmuz 1977'de Adana ’da doğdu 1994 yılında özel olarak Faik Kasapoğlu gözetimi aşağı dört yıl Gitar ve Şöhret eğitimi aldı 1998 yılında akademisyen Ruşen Utku Özkanoğlu gözetiminde iki sene gitar üzerine eğitim aldı Tekrar bu dönemde eğitimini aldığı müzik merkezinde 716 yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Cahit Berkay Kimdir Kısaca Tamıyalım 3 Ağustos 1946'da Isparta'da doğdu 1959'da ailesi ile birlikte İstanbul'a gelen Berkay, liseyi İstanbul Kabataş Lisesi'nde bitirdi Daha sonra İstanbul Universitesi, İktisat Fakultesi'nde yuksek eğitimini tamamladı Muzik hayatına, 1962 yılında Siyah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Abidin Özşahin kimdir Popstar abidin resimleri Popstar Türkiye yarışmasında birinci olarak adını duyuran müzisyendir Abidin 7 Temmuz 1977'de Adana'da doğdu ilkokulu Adana Ziya Gökalp, ortaokulu yine Adana'da İstiklal Ortaokulu ve liseyi de Seyhan Çobanoğlu Lisesi'nde bitirdi İlkokul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İlk, orta ve lise oğrenimini Amasra'da tamamladı Lise oğrenimini surdururken Amasra Yelken Kulubu'nde profesyonel olarak yelken sporu ile ilgilenmeye başladı Muziğe ilgisi kucuk yaşlarda başladı İlkokuldayken elinde blok flut sokaklarda dolaştığını soyler Ama muzikle asıl tanışması Amasra'ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Ciğdem Batur Kimdir Ayşe Ciğdem Batur 13 Temmuz 1982 Duzce doğulu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatcısı, sunucu Gazi Universitesi İletişim Fakultesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bolumu mezunu olan Ciğdem Batur, 20002004 yılları arasında Gazi Universitesi İletişim Fakultesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt