Abidin'i hatırladınız mı???!!! :laugh: Hiç güleceğim yoktu ! Biz napalım peki??abidinihatirladinizmi5c4e8b91484dealt
Big Grin
1548651404 1548651404 abidinihatirladinizmi5c4e8b9178b62abidinihatirladinizmi5c4e8b9178b62 abidinihatirladinizmi5c4e8b9178b62 Genç şarkıcı ardındaki hiç bir prodüksiyon şirketinin ya da yapımcının olmadığını ve 2008 kasım ayında televizyonda yayınlanan ''Kayıp Prenses'' isimli dizide oynadığını, Mart'taa ''Ben Hiç Popstar Olmadım ama'' adlı bir kitap yayınladığını, şuan çekimlerinin devam ettiği TRT ve Emniyet Müdürlüğünün işbirliğiyle hazırlanan '' Kırmızı Işık'' isimli drama dizisinde başrol oynadığını beirtti Hakkında çıkan gereksiz haberlerin araştırılmadan yapılmasını içerleyen Abidin sırf bunun için bir kitap yazmıştım ve birkez daha anladım ki kimse işini layığıyla yapmıyor diyerek sitem etti 2007'de başlayan yeni albümünün tescil ve mix lerinin bitip son aşaması için Avrupada bir stüdyoda çalışmalarının devam ettiğini bildiren Abidin 'Sevenlerim için kendi çabamla çok şey başardım hakkımda çıkan tüm yalan yanlış haberlere karşın aynı hızla çalışmalarıma devam edeceğim' dedi haber7ajansı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.