Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abisi Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden Fırat Altunmeşe'den şaşırtan hareket: Alayınız sahte!

Abisi Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden Fırat Altunmeşe'den şaşırtan hareket: Alayınız sahte!
0
37

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
abisi_ali_murat_altunmeseyi_kaybeden_firat_altunmeseden_sasirtan_hareket_alayiniz_sahte_1641449165_0642.jpg

Mersin'de dayısının oturduğu apartmanda dengesini kaybederek düşen Ali Murat Altunmeşe'nin kardeşi Fırat Altunmeşe, sosyal medyadan herkesi sildi. Altunmeşe, abisinin cenazesinden sonra yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle böyle bir hareket yaptığı söyleniyor.

42 yaşındaki Ali Murat Altunmeşe'nin ani ölümüyle sarsılan aile üyeleri uzun süre şoku atlatamadı. En son Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan Altunmeşe'nin vefatı sonrası etkilenen oyuncu kardeşi Fırat Altunmeşe radikal bir karar aldı.

34okt_1641449171_4465.jpg
fırat altunmeşeden radikal karar

ALAYINIZ SAHTE!

Haftalar sonra ilk kez Instagram'dan paylaşım yapan Fırat Altunmeşe, takip ettiği tüm arkadaşlarını silme kararı aldı. Paylaşımında "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim. Bunun sevgiyle, değerle alakası yok ama kırılan varsa hemen takipten çıksın. Zaten hepinizi çok seviyorum da demedim. Öpüyorum.. Daha çok çıkacaktım yoruldum. Sonra devam edeceğim. Geride kalanların hepsi de ilgimi çekiyor diye bir şey yok. Yani ben seni gerçekten sevebilirim ama yazlıktaki fotoğrafın ya da nişan fotoğrafın ilgimi çekmiyor. Bazılarınızı da sevmiyorum. Alayınız sahte!" ifadelerini kullandı. 

lEQTa_1641449201_4915.jpg
fırat altunmeşenin açıklaması

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt