Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Abiye Kuzu sözleri, Abiye Kuzu replikleri

Abiye Kuzu sözleri, Abiye Kuzu replikleri
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abiye ve Erman Kuzu, tabiki bütün ailesi gülme krizlerine sokuyor tüm Türkiyeyi İşte Abiye Kuzunun komik replikleri

Temizleme irandan kazanç

Niçin derslerinizi okulunuzun ötüt odasında çalışmıyorsunuz Ne demişler ders en iyi derste emilir

Biz okadan mikemmel bi çitiz ama bize benzemeye çalışıyorlar bizi taklit ediyorlar yani bir nevi hırkızlık yapıyorlar

Erman ben sana aykut testinden 1500 puan aldığımı söylememişmiydim?

Çocukların ödevlerine destek ettim lavaboları bi güzel ovcaladım Biz çünkü çocuklarımızla ebeveyn deilde arkadaş gibiyiz

Lütfünün keş anlamlısı

Hollandanın başkenti paristen canlı yayınlanan defileleride peşine düşüp takip etmiyo olabilirsin

Eee ne demişler komşu komşunun gülüne muhtaçtır

Matematik profesörü pascal nouman bunlar varmıştın

Hayatımı yazsam orman olurdu

Biz zaten Ermanla haberler, belgeseller, kültür sanat programları, Ali Kırçalın siyaset merdanesi dıştan hiçbir program açmıyoruz

İnsanları mantık dergecimizden geçirmeden emniyet duvarımızdan aşırtmıyoruz Hatta lafım bile var güvendiğim dağları karlar yardı

Santranç benim ata sporumdur Eskprosseyi biz pişirmeycez heralde makina pişirecek haa

Dünyanın en son moda trenlerini benim dek peşine düşüp takip edemiyomuşsun Senin şu sefil ve bakımsız halin benim içimi bürkütüyor *

858,497Konular
982,129Mesajlar
30,083Kullanıcılar
Karaca079Son üye
Üst Alt