Ablaya En Güzel Doğum Günü Sözleri Ablanız yada abla nız kadar sevip saydığınız bir yakınınız için birbirinden anlamlı ve kıymetli doğum günü mesajları arıyorsanız sizler için en yeni v een güzel ablaya doğum günü sözlerinden oluşan mesajları bu yazımız da paylaşıyoruz 55554 55554 ablayaenguzeldogumgunusozleri5c554faaaa532ablayaenguzeldogumgunusozleri5c554faaaa532 382 500 ablayadogumgunumesajlari3jpg55554 Ablaya En Güzel Doğum Günü Sözleri ablayadogumgunumesajlari3jpg55554 Ablaya En Güzel Doğum Günü Sözleri Canım ablacığım doğum gününü en dürüst dilerimle kutlarım, yeni yaşının sana dinç, mutlu, huzurlu ve uzun bir yaşam sunmasını dilerim İnşallah her zaman birlikte böyle beraber geçiririz her yaş gününü, iyi ancak dünyaya geldin ve benim ablamsın seni çok seviyorum Kız kardeşin Sana sıhhat diliyorum ve rahat bu ikisi olsun yeter Mutlu yıllar, senin ablam olmandan gurur duyuyorum ablacığım doğum günün kutlu olsun Kısa bir mesaj olmalı bu sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan bil fakat unutulmadın doğum günün kutlu olsun! Benim ablam kimseye ayrı içinde sevgi, iyilik hiç eksik olmaz her zaman güler yüzün olması dileğimle nice senelere Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun! Senin o hoş yüreğin her zaman en güzel mutlulukları adalet ediyor İyi ama ablamsın, iyi oysa canımsın nice senelere Kısa bir mesajla sana içimdekileri açıklama yapmak isterdim ama anlatılamayacak mesajlara sığmayacak dek değerlisin İyi oysa doğdun ablacığım Hatırlar mısın bilmem senle küçükken oynadığımız oyunları şimdi ara sıra onları düşünüyorum da keşke hiç büyümeseydik keşke her zaman oynasaydık Doğum Günün kutlu olsun Ben ne yazarsam yazayım yine de sana olan sevgimi anlatamaz bu yüzden özet olarak iyi ama doğdun canım ablam…