iltasyazilim
FD Üye
2 adet büyük boy közlenmiş patlıcan
3 adet büyük boy közlenmiş domates
4 adet közlenmiş sivri biber 45 diş sarımsak
23 çorba kaşığı nar ekşisi
tuz
zeytinyağı
Közlenmiş patlıcan,domates ve biberlerin kabukları soyulurKözlenmiş sebzeler bir tahta üzerinde olabildiğince küçük küpler halinde doğranır ve çukur bir kaba alınır 34 diş ezilmiş sarımsak, tuz ve bolca zeytinyağı kaba ilave edilir ve sebzelerin dağılmamasına dikkat edilerek karıştırılır
Tabaklara üstü bir kaşık sırtı yardımıyla düzlenerek servis edilir Her servis tabağının üzerine de nar ekşisi gezdirilir
İstenirse nar ekşisi karışımın içine de ilave edilebilir Ancak abugannuşun rengini koyulaştıracaktır
3 adet büyük boy közlenmiş domates
4 adet közlenmiş sivri biber 45 diş sarımsak
23 çorba kaşığı nar ekşisi
tuz
zeytinyağı
Közlenmiş patlıcan,domates ve biberlerin kabukları soyulurKözlenmiş sebzeler bir tahta üzerinde olabildiğince küçük küpler halinde doğranır ve çukur bir kaba alınır 34 diş ezilmiş sarımsak, tuz ve bolca zeytinyağı kaba ilave edilir ve sebzelerin dağılmamasına dikkat edilerek karıştırılır
Tabaklara üstü bir kaşık sırtı yardımıyla düzlenerek servis edilir Her servis tabağının üzerine de nar ekşisi gezdirilir
İstenirse nar ekşisi karışımın içine de ilave edilebilir Ancak abugannuşun rengini koyulaştıracaktır