Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aç insan

aç insan
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aç insan Yemek Yemek Bekleyen Alo! İlgili Kişi Efendim? Yemek Yemek Bekleyen Artist! Bi tavuk döner! İlgili Kişi Dönmez Yemek Bekleyen Ne? Nası yani yaaa? İlgili Birey Tavuk diyorum, dönmez Temelli gitti Yemek Bekleyen Peki O vakit İskender yap! İlgili Birey Yapamam! Yemek Bekleyen Niye ya? İlgili Birey İstifa etti İstifadan istifade ederek İskenderun’a gitti Yemek Bekleyen Allah Allah! Adana yap o vakit İlgili Kişi Fazla uzak Yemek Yemek Bekleyen Çattık ya! Ciğer yap İlgili Kişi Yapamam Kanser olmuş Sigaradan diyorlar Yemek Yemek Bekleyen Kuş başı? İlgili Birey Maalesef Kuşun başı sıkışık bugünlerde Yemek Yemek Bekleyen Tantuni yap İlgili Kişi Çok tantana yapıyordu, kovdum Daha da uğramaz bu dükkana Yemek Yemek Bekleyen Peki, ne yiyeceğim şimdi ben? İlgili Birey Fırında zıkkım yapayım sana Tatlı olarak da kökünü vereyim Zıkkımın kökünü ye! Yemek Bekleyen Usta sen manyak mısın? Orası neresi ya? İlgili Kişi Orasının neresi olduğu hemen şimdi bilinemiyor; araştırılma aşamasında Fakat eğer burasının neresi olduğunu soruyorsan, söyleyeyim Yemek Yemek Bekleyen Sen benimle kafa mı buluyorsun? İlgili Birey Yok Seninle kafa mafa bulunmaz Gözlerin içten dürüst görmüyor; kafayı nasıl bulacaksın? Yemek Bekleyen Gözlerim görmüyor mu? üstelik iftira ha! İlgili Birey Gözlerin biraz olup da görse, telefon numaralarını doğru tuşlarsın Burası lokanta yok bilader! Yemek Bekleyen Yok mi? Neresi peki orası? İlgili Kişi Polis Merkezi Yemek Yemek Bekleyen Ne kol, ne kol? İlgili Kişi Senin kulağın da duymuyor Karakol, karakol! Yemek Yemek Bekleyen Haa! Peki Şey Kol böreği varmı peki ??? acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh:acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh:acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh:acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh:acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh:acinsan5c564e8320419gifalt :hhh: Dp81 :hhh: ​  

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt