Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aç Kapıyı Yalınızlık

Aç Kapıyı Yalınızlık
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aç Kapıyı Yalınızlık 1549086149 1549086149 ackapiyiyalinizlik5c552dc989787ackapiyiyalinizlik5c552dc989787 http:img1blogcucomimagesfatfatma46fatma46yalnizlik Aç kapıyı yalnızlık, ben geldim Hayır, ağlamadım, gözlerim ihtiyar değil Cephedeydim, kurtaramadım yenilmekliği Gece yarısı, uyumuştur sokaklar çoktan Bir sen varsın işte, bir de benim hayaletim Bakma pek, al elimden valizlerimi Bir şey değil içlerinde; balık kokusu sinmiş üç beş kazak, Kırık bir ayna, bir kaç tel siyah saç Soğuk burası, yağmur kokuyor Geceleri uyku tutmaz insanı burda Bak, yıldızları görmem lüzumlu benim dolunayda; çıldırırım Yıkarım üzerine bu mahzeni, kaçamazsın Morarmış, çatlamış ellerim soğuktan görmüyor musun? Varsa sıcak bir çorba getir bana, tuzlu Yahut uğraşma, aç değilim Saat yok duvarlarda, öyle yalın yaşamak Günışığı da değil, karanlık ruhun gibi yakın sana Yalnızlık kapat kapıyı! Şuraya, şu soğuk taşların üzerine bir yatak ser bana Uyumak istiyorum, Hatırından Çıkmak istiyorum, Unutulmak istiyorum  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt