Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AC Unity Türkçe Yama Sorunu "DataPC.forge"

AC Unity Türkçe Yama Sorunu "DataPC.forge"
0
744

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam,

Çok büyük bir sorunla karşı karşıyayım ve kafayı yemek üzereyim!

Assassin's Creed Unity'i yükledim Türkçe yamayı kurayım dedim Kurmaya çalıştım Hata Oluştu: Oyun klasöründe DataPCforge dosyası bulunamadı ya da Türkçe Yama ile uyumlu değildiye bir hata çıktı

Animus Projesi'nden DataPCforge dosyasını indirdim, oyun klasörüne attım ve DataPCpatch01forge dosyasını da sildim

Yine aynı hata

KAFAYI YİCEMMMMMMMMMMMMM

Similar threads

Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
1Pb Update Hatası Bu adresten indireceğiniz dosya ile PB'yi güncelleyin http:wwwevenbalancecomindexphp?page pbsetupphp 2Losing Key Packets hatası 1 İlk önce BaşlatÇalıştır servicesmsc yazarak bilgisayarımızın hizmetler kısmına giriyoruz Burada iki tane dosyamız var bunlar PnkBstrA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt