Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acaba bu bir firsatmi ne dersiniz?

Acaba bu bir firsatmi ne dersiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Dostlar ben Almanyada yasiyorum

bundan 5 Sene önce buraya geldim ilk geldigimde okula basladigimda bir kiz vardi kontagim yoktu fakat hic olmadi fakat goruyorduk bir birimizi 2 sene burda kaldiktan sonra merhaba merhaba öyle uzakta birsey hissetmiyordum natürel o ara

neyse simdi 5 Sene bu hafta ben bu kiza alaka duymaya basladim fakat simdi onun sinifinin ders programi degisik benimkide degiisk mola vs oldugunda göremiyoruz bir birimizi oda bilgisayar okuyor bende okulun sitesinin yapilmasini istedi mudur benden bende kabul ettim natürel dedim türkün yapitigi mülk tekrar tekrar iyidir vs sakalastik mudurle

Bu kizi gördüm bugun otobuste goruyorum malum yer yok otobus inisi goruyorum bazi gunler bugun selam nasilsin vs dedimki mudur benden siteyi yapmami istedi istersen birlikte yapalim dedi alaka duydugunu bildigim icin söyledim dedi super olur filan kiz italyan bu vesileyle fakat almanca konusuyoruz dogal olarak
Simdi bu site yapma olayi isime yaradi peki bu kiza ansızın degilde yavas yavas nasil acilsam yani kendimi sevdirsem msnsinide aldim ama msn uzeri cok yazismaktan yana degilim goz goze daha iyi

O bana birsey hissediyormu bilmiyorum

yardimci olacaginizi umuyorum Frankfurttan selamlama

Similar threads

Arkadaslar sinifa gecen sene yeni gelmisti kiz bende bu sene biraz alaka duymaya basladim Kafami kiza cevirdigim vakit onun da bana baktigini goruyorum fakat gecen yıl bana kanka demisti bir defa D benimle konusurken kiza birsey oluyor farkettim ve bugun ben isteksizce numarasini verdi whats...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaslar birkaç gün önce bir magazaya iş basvurusuna gittim Basvurumu yaptim ve mudurle görüştüm Sagolsun işe alindigimi soyledi Parasi cok iyi , sigortasi falan var vs vs Iş tam ego Oysa mağazada bir kiz gördüm ki aklim gitti resmi olarak Ise girdigime degil de her gün bu kizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Yaklasik 2 senedir tanidigim bu 2 yıl icerisinde beraber cok vakit gecirdim kardesim dedigim ileriki hayatimizda müşterek planlar yaptigim ( inleme :20) arkadasimin eski sevdigi kisaca olayi anlatim Daha dogrusu ben arkadasimla daha tanismadan arkadasim bu kizla 45 ay konusuyolar lakin cikma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaslar merhaba 1 yıldır bir kızla iliskim var Sevgiliyiz lakin birincil gunumuz falan yok Şöyle bastan anlatayim uzun lakin, birbirimizi yillardir taniriz lakin uzaktan uzaga Konusmuslugumuz yoktur Babamin amca oglunun kizi olur kendisi Ben bi universitr kazandimbu sehire geldim Benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Nasil basliyacami bilmiyorum fakat ben bir kizi cok seviyorum lakin o beni semiyor galiba, sorun burda degil sorun arkadasim onu seviyor ve galibada kizda onu seviyor,bu kizla ben ve arkadasim cok yakiniz ,ilk gordugumde kiza ask oldum lakin kimseye soyleyemedim hata yeri geldi onu sevmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt