Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

acaba hamile miyim.. bakarmısınız kızlar

acaba hamile miyim.. bakarmısınız kızlar
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
acaba hamile miyim bakarmısınız kızlar normalde 22 günde adet olan birisiyim bugün adetim geçeli tam 7 gün adetim 1 gün geçince evde test yapmıştım olumsuz çıkmıştı adetim 6 gün geçincede evde test yaptım yeniden olumsuz 4 aydır bebek istiyoruz normalde adet 1 gün bile geçse eczaneden aldığımz testlerle belli olur hamilelik diyolar eğer hamile olsaydım şimdiye kadar belli olur muydulütfen cevap  

Similar threads

Testim Olumsuz Lakin Acaba Hamile miyim:( İlişkiden 11 ve 17 gün sonraki kan testlerim olumsuz lakin hala adet olamadım sizce niçin?25 Haziran'dı adetim eczaneden deneme alıp yapsam dürüst netice verir mi?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
hamile miyim? kızlar yardım edin gebe miyim? arkadaşlar ben 4 takvim evliyim 5 ay önce tüp bebek yaptırdım tutmadıve benim bu ay adetim gecikti 5 de olacaktım olmadım henüzve belirtileri var karnım şiş ve sancı var her 1saat acıkıyorum ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Adetim gecikti test yaptım hamile miyim?? merhaba beyza bayan ben 24 eylül de adet oldum en son dün evde test yaptım tek çizgi çıktı bugün kan verdim o da olumsuz çıktı adet sancım da çok fazla var ama birincil defa böyle bi gecikmem oldu onun için fazla sıkıntılıyım ne olur yardımcı olun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
bir dakika bakarmısınız? arkadaşlar ilk önce merhabauzun zamandır giremiyordumsize hem birşey soracağım,hemde birşey söyleyeceğimönce sorumu sorayımsırasıyla kasım ayından başlayarak adet tarihlerim 161310 ve en son 5 şubatta adet oldumbuna kadar en geç 3 ünde olmam gerekirdi diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
hamile miyim ? merhaba ben 22 mart adet oldum lakin bu ay adet olmadım16 sında adetim gelmesi gerekiyor 19 gün geçti 78 gün arayla 2 sefer gebelik kan testi yaptırdım, 2 sefer evde idrar testi yaptım netice negatif çıktı,adetimde bağdaşmazlık hiç olmadı şimdiye değin lakin gebelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt