iltasyazilim
FD Üye
selam arkadaşlarsevdiğim kız ile 1 sene önce falan konuşmaya başlamıştıkonu sevdiğim söylemiştim fakat karşılık vermedi ama arkadaş olarak da devam ettikher neyse yaklaşık 7 ay önce de kendimce saçma sapan bi nedenden küstükkısaca anlatayım ; kızla konuşurken bana,sevgilim var lakin sadece sen biliyorsunkimseye söyleme ama dedi ben de tamam dedim(ama ben daha o zamanlar 56 aylık arkadaşıydım benden fazla lakin çok daha arkadaşça arkadaşları zeka bilmiyor olması beni kandırmış gibime geldi)neyse sonra kız bitti ayrıldık diye mesaj attı ve ondan sonra 23 ay konuşmadıkbirgü konuşurken sevgilimle konuşuyoruz ve seninle konuştuğum için tartışıyoruza yakın bişeyler söyledizaten ben de ona aşık olduğumdan ayrıntılarıyla sinirlendim küstüm sonradan da engelledimsonradan ise çaresizlikten en yakın arkadaşına var mı bu kızın sevgilisi doğru mu dedimo da saçmalama o çocuk mahalleden kankamız,olmaz o kadar şey dedidaha sonra bi süre geçti ben kızdan dolaylı yoldan 23 kere özür diledimkız ise bana sen benim güvenimi kaybettin,ben söyleme demiştim sen söyledin,sevgilimi senle konuşmaması için şiddet tuttum,artık konuşamayız dedi ve bi daha da yanıt hakkı bile vermedi banao günden beri küsüzokulda konuşamadım kızla özür dileyemedim,arkın faceyle yapim özrü konuşim dedim,onu da engelledievet arkadaşlar işte böyle 7 aydır küsüz ve 11sınıfım kız hiç bi adım atmadı konuşmak için şimdiyedek2 yılımız kaldı benzer okula okumayane yapacam,konuşmak için ne yapmalıyımbu küslük devam edecek mi,kız hiç mi düşünmez beni sahiden anlamıyorum oysa konuşurken böylece hoş şeyler diyordu ki hakkımda,iyi ama varsınliseden daha sonra da görüşür de micanım benim iyi fakat tanıştık falan filan o durumlardan sonra bu durumlar içimi çok yakıyor fiilen