Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acaba o da beni seviyor mu ?

Acaba o da beni seviyor mu ?
0
302

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başta merhaba iyi günler arkadaşlarBen bi kızı deli gibi seviyorum tekrar tekrar faceden fotoğraflarına bakıyorumŞimdi gelelim konuyaKız bana aralıksız sıcak davranıyor,geçen bi kız bana vuruyordu bu da kızın yanında gelip dövme canı acırgibi sözcükler kullandı daha sonra kız aldırmadı vurmaya devam ettiBizimki de bu sefer kıza bağırarak dövme,fazla sert vuruyosundediNeyse geçen de öğretmen bi atama vermiştiÖdev çıktı olacaktı kız beni yanına çağırdı bana ödevi çıkartırmısın filan dediBu kız voleybol oynuyorİlk dönem voleybol maçı vardı maça gitmişti okula gelemediHoca da o gün bize tahsis vermiştiSonra kızın haberi olmadı tabi bi dahaki haftada hoca bizimkini çağırmış ödevi yapmadı diye ağzına geleni söylemiş (birazcık ayarlı bi hoca) neyse hoca ödevini yarına getirmezsen velini ararım demişBende kıza istersen ödevinin bi kısmını ben yapabilirim dedim o da kabul etti bu olaydan daha sonra daha pozitif konuşmaya başladıkYılbaşında da sevdiği bir sanatçının albümünü aldım zaten sonradan bana kanka demeye başladı Bugün de bizim okula yeni bi kız geldiHerkes tenneffüste kızın başına üşüştüSonra bizimki yanıma gelip kız güzel midiye sorduBende sinir etmek için öff daş gibidedim bu da bana odun,kalas,öküzdiyerek vurmaya başladıBana sorarsanız kız beni seviyo gibi lakin ben yinede sizlere sormak istedim Cevaplarınız için çoktan teşekkür ederim

858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt