Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Academia: The Fractured Continent için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Academia: The Fractured Continent için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Acquire, yakında çıkacak oyun Adventure Academia: The Fractured Continent için ikinci yeni tanıtım görüntüsü yayınladığını bildirdi. Adventure Academia: The Fractured Continent, 8 Eylül'de PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

Adventure Academia: The Fractured Continent, Class of Heroes dünyasında geçen bir strateji RPG'dir! Kendi öğrenci partinizi yaratın! Öğrencileri topla ve canavar ordularına karşı zafer kazanmaları için onlara rehberlik et!

Her kademede, çeşitli yeteneklere ve akınlara sahip devasa işveren canavarlar bulunur! Öğrencilerinizi hakikat biçimde yönlendirmeniz gerekecek... Ya da yok edilmekle yüzleşeceksiniz!

Fragman Videosu

Similar threads

PQube, Acquire tarafından geliştirilen strateji RPG Adventure Academia: The Fractured Continent'i batıda 2022'nin sonlarına yanlışsız PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Ek olarak Japonya'da Adventure Academia: The Fractured Continent 8 Eylül'de çıkacak.  ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
  Yayıncı Acquire ve geliştirici KaeruPanda, 3D RPG Labyrinth of Zangetsu'nun birinci tanıtım görüntüsü yayınladığını bildirdi.   Labyrinth of Zangetsu, 29 Eylül'de Japonya'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak. Ek olarak  Acquire, Labyrinth of Zangetsu  için  resmi bir sayfa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
  Yayıncı Clouded Leopard Entertainment, Shueisha Games ve geliştirici Kenei Design, ONI: Road to be the Mightiest Oni için yeni bir tanıtım görüntüsünü yayınladı.   ONI: Road to be the Mightiest Oni'nin PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Oyun, 2022'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
  Kanata Lab, PC için çıkacak olan aksiyon oyunu 34EVERLAST için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınladı.    Oyun açıklaması   En az 10 dakikada tamamlanabilen lakin birbirinden farklı öykü ile öne çıkan bir aksiyon oyunudur. Dokunaklı bir aşk kıssası, çok boyutlu bir cihanda ortaya çıkıyor. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt