Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ACELE Destek Fazla Kötüyüm IVEDI

ACELE Destek Fazla Kötüyüm IVEDI

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
konuyu 3 acısım her actıgımda kılıt gelıyo nerde yanlıs yapıyorum anlamadım bunu buraya acmıcamda nereye acıcam neyse durum asagıda

arkadaslar 8 ay bırıyle cıktım cok sewıyorduk acayıp cok son zamanlar da bı sogukluk oldu we ayrıldık ıkımızde ama baktım kı olmuyo onsuz aradan vakit gectı 2 hafta falan bı gun msj attım baktım tel caldı eskı cıktına donmus benım sewdıgım kız aradan 25 ay gectı 4 defa bulusmuslar 2 defa dudadından opmus sewdıgım kızı cocuk lakin sadece opmus cekmıs olay bu sımdı ısı 25 ayın ardındaki ayrılar kız bana dıyor senı sewıyorum bende onu sewıyorum fakat ıste bu dudaktan opme bana koyuyo kabullenemıyorum ne yapmam lüzum kardeslerım dostlarım yardım destek kabul edeyım mı elınden tutayım mı yahut bırakayım mı lakin adamak benım ıcın cok kuvvet 25 ay daima aklımdaydı sewdıgım kız bı lahza cıkmadı bi lahza ya

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt