iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar hemen size birşey anlatacağım 3 gündür olan birşey buBenim 3 senedir tanıdığım bir kız vardı Bu bizim bir arkadaşlar kanka olmuşlar bende o kızdan hoşanıyordum neyse bizim arkadaş ona 12 gün benim onla konuşmak istediğimi kapalı bir dille anlatmış oda kim diyince beni demiş kız beni tanıyorBen neyse netten konuştum felan 1 gün sonra arkadaş bunu davet etmiş buda kabul etmiş ama benim olduğumu bilmiyor orda İşte konuştuk felan kız sevgilisinden 15 ay önce ayrılmış lakin ben onu unutamadım diyor Dedi eğer çıkarsak unutamaszam üzülrsün dedi üzülmeni istemem dedi Bende hoşgörüyle karşıladım Bir iki arkadaşa internnette konuştuklarımızı gösterdim onlarda pozitif konuşmuşsun felan ondandır dedilerarkiler diyorki sevdiğini söyleyim lafı fazla dolandırmayacaktın ben azıcık uzun ve hoş konuşmaya çalıştım
NEYSE işte kız da çıktığı yok pek ısınamadım dediAma 1 günde nasıl tanıyabilirki fazla seviyorum sizce ne yapmam lazım Konuyu iki yere açtım yeni üyeyim kusura bakmayın
NEYSE işte kız da çıktığı yok pek ısınamadım dediAma 1 günde nasıl tanıyabilirki fazla seviyorum sizce ne yapmam lazım Konuyu iki yere açtım yeni üyeyim kusura bakmayın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.