iltasyazilim
FD Üye
Öncelikle merhabalar O gün kütüphanede bir kızla kaşılaştım bütün benim karşıma oturdu ve sürekli bana baktı o bakarken tam ben bakıyorum daha sonra diğer bir yere bakıyor bir zaman daha sonra yanına arkadaşı geldi sonradan bunla arkadaşı bana bakıp güldüler ne olduğunu bütün anlayamadım neyse deyip geçtim Yarın oldu ve tekrar benzer yere oturdum oda aynı yere oturdu ve benzer şekilde yine baktı lakin aralıksız bakıyor ben görüyorum ben görür görmez direk başka bir yere bakıyor Sonra kütüphaneden bir nedenle çıkmam gerekti kitapları felan bıraktım çıktım gelince yerimde biri vardı oturdum ama sorun olurmu dedi bende olmaz dedim aldım kitapları başka bir yere oturmaya gittim giderkende bunla arkadaşı arkamdan güldüler daha sonra bekleme odasına gittim orda oturuyordum bu kız yine geldi karşıma oturdu ve bakmaya başladı elinde telefon aralıksız gülüyor aradada bana bakıyor Lakin kafamı karıştıran şu ben kısa boylu birisiyim takriben 165 boyundayım kız 175 felan keza güzel ve esmer biri ben ise tipsizin tekiyim nasıl bana bakar diyorum konuşsammı kızla bilemedim acaba benle dalga mı geçiyorlar anlamadım Lütfen YARDIMCI olun