Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acele yardım ?!

Acele yardım ?!
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba ilk kez sevdiğinizle mutlu yıllar
Benim 6 aylık bi ilişkim var , lakin sevdiğim kız norveçte oturuyor orda yaşıyor yani lakin uzaktan sevgiliyiz birbirimizi fazla seviyoruz hergün konusuyoruz hergün görüntülü konusuyoruz bu yazda inşallah Allah müsade verirse norveçe onu görmeye gidicem ve keza ailesiyle tanısıcam birbirimize çok güveniyoruz herşey iyi güzelde arada uzaklık oldugu için bi gun benden vazgeçerse , bıkarsa, yorulursa diye fazla korkuyorum ben şuan 17 yasındayım lise 3te okuyorum 1 senem kaldı lise bitince norveçe yerleşicem insallah lakin ayrılırsa bıkarsa yorulursa diye korkuyorum Yaşam bu herşey beklenir diye söz vardır işte bu söz beni korkutuyor bir sabahtan uyanıp mesaj atıp ayrılalım demesinden korkuyorum bunları niçin anlatıyorum bana bi yol gösterin ne yapayım çok çaresizim hayatımda birincil defa birisine aşık oldum oda bu kıza lütfen bana bi yol gösterin ne yapsam acaba bu ilişkiinin uzun sürmesi için yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler

858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt