Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aceleye Getirmek Deyimi Ne Demektir?

Aceleye Getirmek Deyimi Ne Demektir?
0
232

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aceleye Getirmenin Anlamı Nedir

aceleye getirmek deyiminin anlamı; İşi cabuk yaptırıp karşısındakini kandırmak yada İşin niteliksiz yapılması anlamlarına gelir

Ornek: Bu işte kalıcı olmak istiyorsan hic bir işi aceleye getirmemelisin

Similar threads

Aceleye Getirmek (Dara Getirmek) Deyimi Ne Demek Aceleye getirmek; Bir işi gerektiği gibi yapmayıp, zaman darlığından yararlanarak birini aldatmak anlamına gelir Ornek: Tezgahtar aceleye getirerek gomleğin defolusunu vermiş Yazın hic de guzel değil, aceleye getirmişsin
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Bin Dereden Su Getirmek Deyiminin Anlamı nedir Bin Dereden Su Getirmek Deyimi Ne demek Bin Dereden Su Getirmek Deyiminin Anlamı 1Verilmesi gereken cevabı bir turlu vermemek 2 Birini kandırmak icin ceşitli diller dokmek Ornek Cumleler; Nereye gittiğini soyleyene kadar bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Baştan Cıkarmaya Kurt Masalı Okumak Deyiminin Anlamı nedir Baştan Cıkarmaya Kurt Masalı Okumak Deyimi ne demek Baştan Cıkarmaya Kurt Masalı Okumak Deyiminin Anlamı karşısındakini kandırmak yada ikna etmek icin bir cok bahane uydurmak icin kullanılan sozdur ornek; İstediğini icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt