Açelya Elmas Naz elmas acelya elmas açelya elmas naz açelya elmas naz elmas, birbirlerine arka dönmüşler Melek'ler 1548658144 1548658144 acelyaelmasnazelmas5c4ea5e477548acelyaelmasnazelmas5c4ea5e477548 acelyaelmasnazelmas5c4ea5e477548 Lenf Kanseri olan Açelya Elmas ve kardeşi Naz Elmas aralarında fakat dargınlık hakkında bilgiler sunuyoruz bu yazımızda Melek'ler Naz Elmas, lenf kanseri olan kardeşine sırtını dönmüş Lenf kanserini atlatan Açelya Elmas kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Naz Elmas'la görüşmediğini söyledi Elmas, 'Hastalığımda yanımda değildi Bağlarımızı kopardık' dedi Sevilen dizilerde oynayan Açelya Elmas çarpıcı açıklamalar yaptı Kanaltürk'te 'Orada Neler Oluyor'a misafir olan Elmas, yine kendisi gibi oyuncu olan ve Haziran Gecesi dizisiyle ünlenen hemen de Doktorlar dizisinde yer alan kız kardeşi Naz Elmas'la görüşmediğini söyledi BİR TEK TEYZEM VARDI Lenf kanserini atlatan Açelya Elmas hastalığı esnasında kardeşi tarafından hiç takviye görmediğini belirterek şöyle konuştu; 'O fena hastalıkla mücadelem 3 yılımı aldı Tedaviler sırasında yürüyemez, konuşamaz bir haldeydim Bu sırada yanımda sadece 2 birey vardı; teyzem ve yapımcım Şükrü Avşar Annem, babam, kardeşim Naz Elmas'tan özel ilgi veya yardım almadım Rahatsızlık sırasında anladım ancak kan bağı değil, kendine yakın hissettiğin halk müziği daha önemliymiş' AİLEM BAŞKALARI 'Hayatımda bazı değerler kayboldu, yerine yenileri geldi' diyen güzel oyuncu şöyle devam etti; 'Erkek arkadaşım Emrah bu dönemde beni terk etti Fakat şu anda ona da kızmıyorum Ben önce hastalığı atlattım Sonradan da hayatımdaki bazı insanları atladım Kardeşim Naz Elmas ile bu dönemde tamamen koptuk Acilen o kopukluk derinleşti İçime adamakıllı yerleşti Bundan Böyle dert etmiyorum Düşünmüyorum bile İnsan bu genç yaşta kanserle savaşınca her şey önemsizleşiyor Şimdi ailem başkaları'