Açelya elmaz naz elmaz kardeşler ayrılar naz açelya elmas naz elmaz açelya elmas kardeşi HASTALIK OYUNCU KARDEŞLERİ AYIRDI!Böyle kardeşlik mi ola ki, birisi lenf kanseri oluyor diğeri yanına bile değil Hemen yanına olmayana sorsan mangalda kül bırakmayacak, ben şöyle iyi insanım böyle iyi insanım diyecek ayıp ayıp 1548623769 1548623769 acelyaelmaznazelmazkardeslerayrilar5c4e1f9cc8de9acelyaelmaznazelmazkardeslerayrilar5c4e1f9cc8de9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberoyuncu&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg LENF KANSERİNİ ATLATAN AÇELYA ELMAS KENDİSİ GİBİ OYUNCU OLAN KIZ KARDEŞİ NAZ ELMAS'LA GÖRÜŞMEDİĞİNİ SÖYLEDİ ELMAS, 'HASTALIĞIMDA YANIMDA DEĞİLDİ BAĞLARIMIZI KOPARDIK' DEDİ Sevilen dizilerde oynayan Açelya Elmas çarpıcı açıklamalar yaptı Kanaltürk'te 'Orada Neler Oluyor'a misafir olan Elmas, yeniden kendisi gibi oyuncu olan ve Haziran Gecesi dizisiyle ünlenen şimdi de Doktorlar dizisinde yer alan kız kardeşi Naz Elmas'la görüşmediğini söyledi BİR TEK TEYZEM VARDI Lenf kanserini atlatan Açelya Elmas hastalığı sırasında kardeşi göre hiç destek görmediğini belirterek şöyle konuştu; 'O fena hastalıkla mücadelem 3 yılımı aldı Tedaviler esnasında yürüyemez, konuşamaz bir haldeydim Bu sırada yanımda sadece 2 birey vardı; teyzem ve yapımcım Şükrü Avşar Annem, babam, kardeşim Naz Elmas'tan özel alaka veya takviye almadım Rahatsızlık esnasında anladım oysa kan bağı yok, kendine yakın hissettiğin millet daha önemliymiş' AİLEM BAŞKALARI 'Hayatımda bazı değerler kayboldu, yerine yenileri geldi' diyen güzel oyuncu şöyle devam etti; 'Erkek arkadaşım Emrah bu dönemde beni terk etti Fakat şu anda ona da kızmıyorum Ben önce hastalığı atlattım Sonradan da hayatımdaki bazı insanları atladım Kardeşim Naz Elmas ile bu dönemde tamamen koptuk Derhal o kopukluk derinleşti İçime tamamen yerleşti Bundan Böyle tasa etmiyorum Düşünmüyorum bile İnsan bu genç yaşta kanserle savaşınca her şey önemsizleşiyor Şimdi ailem başkaları'