Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açelya Yılhan trafik kazası geçirdi (Unutma Beni)

Açelya Yılhan trafik kazası geçirdi (Unutma Beni)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Açelya Yılhan trafik kazası
Açelya Yılhan Unutma Beni

AÇELYA Yılhan, dün öğle saatlerinde, rol aldığı “Unutma Beni dizisinin Ağva ’daki setine bu arada trafik kazası geçirdi Menajerinin kullandığı vasıta, bir minübüsün sıkıştırması üstüne yoldan çıkarak üç takla attı

Hurdaya dönen araçtan hafif zarar görmüş olarak kurtulan Açelya Yılhan ve menajeri hemen hastaneye kaldırıldı Kolu incinen ve kaza sebebiyle şoka giren Açelya Yılhan tedavisinin arkasından sete geri döndü

Açelya Yılhan resimleri için tıklayın *

Similar threads

Açelya Köklü Değişiklik Yılhan Kaza Geçirdi! açelya ihtilal yılhan açelya ihtilal yılhan, kimdir, oynadığı film, kaza geçirdi, ölümden döndü, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548654419 1548654419 acelyadevrimyilhankazagecirdi5c4e9757ad0e9acelyadevrimyilhankazagecirdi5c4e9757ad0e9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Acelya Yılhan trafik kazası Acelya Yılhan Unutma Beni ACELYA Yılhan, dun oğle saatlerinde, rol aldığı “Unutma Beni dizisinin Ağva’daki setine giderken trafik kazası gecirdi Menajerinin kullandığı arac, bir minubusun sıkıştırması uzerine yoldan cıkarak uc takla attı Hurdaya donen aractan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Futbolcu İbrahim Kaş trafik kazası geçirdi Samatya'da trafik kazası geçiren İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı Trafik kazası geçiren Beşiktaşlı futbolcu brahim Kaş'ın sıhhat durumunun iyi olduğu açıklandı Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Samatya'da trafik kazası geçiren futbolcumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sana bir giz vereceğim dizisinin hoş oyuncusu Esra Ronabar trafik kazası geçirdiYeni sezonda başlayan ve beğeniyle izlenen dizinin oyuncusunun bir süre dizide rol alamayacağı açıklandı Oyuncu Sarıyer Bahçeköy yolu üzerinde kaza geçirdiği kazada vasıta içerisinde şıkıştı Esra Ronabar ambulansla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Son Dakika:Murat Başaran Trafik Kazası Geçirdi! murat başaran trafik kazası geçirdi sıhhat nasıl yaralandı mı öldü mü ile ilgili bilgiler burada melekler Türk pop müziğinin enerjik sesi Murat Başaran dün trafik kazası geçirdi meleklerEkibiyle birlikte Karakeçili Şenliğine katılmak üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt